Η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων του Νοτίου όμιλου της Football League 2 την Πέμπτη (17/11) ανέδειξε σαν ζήτημα ακόμα και την αναβολή του πρωταθλήματος.

Με κοινή γραμμή οι ομάδες αξιώνουν την καταβολή όσων δικαιούνται για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα με βάση και τα περσινά δεδομένα, ενώ με σχετική ανακοίνωση ενημερώνουν ότι σε περίπτωση που έχουν αρνητική αντιμετώπιση, θα ζητήσουν την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Τον Α.Ο. Χανιά εκπροσώπησε ο νομικός του σύμβουλος και μέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Λαγομιτζής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση μέσω του σάιτ του ΑΟΧ (aoxania.gr):

«ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ FOOTBALL  LEAGUE 2

(ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011-2012)

Για τον Αθλητικό Όμιλο Χανιά παραστάθηκε ο Νομικός Σύμβουλος και μέτοχος της ΠΑΕ  Νικόλαος Λαγομιτζής

        Σήμερα, 17/11/2011 συναντηθήκαμε οι εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετέχουν στο Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE 2 την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Στην συνάντηση αυτή και μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ τα εξής:

1.    Βρισκόμαστε σε κινητοποίηση. Επιδιώκουμε κοινή πορεία σύμπλευσης με τις ομάδες του αντίστοιχου Βορείου Ομίλου και της  FOOTBALL LEAGUE για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

2.    Ζητάμε να μας καταβληθούν όσα δικαιούμαστε από τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα με βάση τα περσινά δεδομένα.

3.    Σε περίπτωση αρνητικής αντιμετώπισης θα υποχρεωθούμε εκ των πραγμάτων να ζητήσουμε αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας.

4.    Εξουσιοδοτούμε τους νομίμως εκλεγμένους εκπροσώπους μας όπως καταθέσουν την παρούσα καθώς και τις λοιπές προτάσεις μας στον Πρόεδρο της Ένωσής μας, στην Ένωσή μας και σε όλους τους αρμόδιους και άμεσα εμπλεκόμενους φορείς καθώς και στον Τύπο.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.  

Αθήνα, 17/11/2011

Οι ομάδες του Νοτίου Ομίλου της FOOTBALL  LEAGUE 2»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook