Στα… πάτρια εδάφη πάτησαν ξανά Αννα Ντουντουνάκη, Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης.

Επειτα από τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Χανιώτισσα κολυμβήτρια και οι Χανιώτες σφυροβόλοι, μαζί με τον προπονητή Κωστή Παπαμαρκάκη, επέστρεψαν στα Χανιά με μία ημέρα διαφορά.

Στους τρεις από τους εκπροσώπους των Χανίων στο Τόκιο επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από φίλους, συγγενείς και τους συλλόγους τους, ΝΟ Χανίων και Ελ. Βενιζέλο, αντίστοιχα.

Ο Ελ. Βενιζέλος για την υποδοχή Αναστασάκη, Φραντζεσκάκη αναφέρει τα εξής:

Μέσα σε όλα τα άσχημα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, ειδικά στη χώρα μας, υπάρχει αυτή η χαραμάδα χαράς, αισιοδοξίας και υπερηφάνειας, των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Δύο δικοί μας, Χανιώτες αθλητές, ο Μιχάλης Αναστασάκης (ο έμπειρος) και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης (ο νέος και Βενιαμίν της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης), μας έκαναν να καρδιοχτυπήσουμε, να συγκινηθούμε, να ξενυχτήσουμε ακόμα και να δακρύσουμε μαζί τους. Και μπορεί να μην τα κατάφεραν μέχρι τον τελικό όμως γέμισαν τις βαλίτσες τους εμπειρίες και αναμνήσεις για μια ζωή.

Αν θυμηθούμε από πού ξεκίνησαν αυτά τα παιδιά (αμμόλοφους Κλαδισού), που βρίσκονται ακόμα (ιδιωτικό χωράφι) και που έφτασαν (ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου) τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι λίγα.

Οι δύο σφυροβόλοι έφτασαν στα Χανιά από το Τόκιο(μέσω Αθήνας) την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 στις 23:45 στο αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης». Εκεί τους υποδέχθηκαν οι οικογένειές τους, φίλοι τους, εκπρόσωποι φορέων, χορηγοί, μέλη του Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μαζί και ο εμπνευστής και αρχιτέκτονας της σφυροβολίας στα Χανιά προπονητής Κώστας Παπαμαρκάκης.

Κατά την υποδοχή τους τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον COVID.

Μιχάλη, Χρήστο είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. 

Η τιμή είναι ΟΛΗ δική μας!  

Σας ευχαριστούμε

Ο ΝΟΧ αναφέρει τα εξής για την υποδοχή της Ντουντουνάκη:

Στα Χανιά αφίχθη το βράδυ του Σαββάτου η Αννα Ντουντουνάκη. Την πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν στελέχη από το νεοεκλεγέν Δ.Σ., με επικεφαλής τον πρόεδρο, Δημήτρη Λειψάκη.

Η Αννα Ντουντουνάκη επέστρεψε γεμάτη χαμόγελα από το Τόκιο όπου κατέθεσε γι’ άλλη μια φορά τα διαπιστευτήρια της μετά τις πολύ καλές επιδόσεις που είχε στα 100μ. πεταλούδα αλλά και στη μεικτή σκυτάλη.

Στο αεροδρόμιο “Ιωάννης Δασκαλογιάννης” την περίμεναν αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων την καλωσόρισαν ο νέος πρόεδρος, Δημήτρης Λειψάκης και η μέχρι πρότινος επικεφαλής της διοίκησης, Χαρούλα Μυλωνάκη.

Στην Αννα προσφέρθηκε μία πολύ όμορφη ανθοδέσμη.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook