Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το χτεσινό αιματηρό περιστατικό στο Πάνορμο.

Ακόμα δεν μπορούν (και είναι εύλογο αυτό) να συνέλθουν από το αιματηρό χτεσινό περιστατικό στο Πάνορμο Ρεθύμνο, όπου ένας 49χρονος από τον Μυλοπόταμο πυροβόλησε και σκότωσε μια 47χρονη γυναίκα, επίσης από περιοχή του Μυλοπόταμου.

Σε ό,τι αφορά το “ιατρικό δελτίο” ο 49χρονος που μετά την πράξη του καταδιώχθηκε από τις αστυνομικές αρχές, αλλά βρέθηκε βαριά τραυματισμένος, αφού είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι, νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου (στη ΜΕΘ) και αφού πρώτα χειρουργήθηκε. Οι γιατροί μάλιστα κρίνουν την κατάστασή του σταθερά κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 49χρονος άνδρας και η 47χρονη γυναίκα διατηρούσαν επιχειρήσεις (σε κοντινή απόσταση) στο Πάνορμο, ο μεν άνδρας ταβέρνα, η δε γυναίκα “Fish Spa”.

Άγνωστη παραμένει η αιτία που “οπλισε” το χέρι το άνδρα για να οδηγηθεί σε αυτή την πράξη του και είναι κάτι που ερευνούν ενδελεχώς οι αστυνομικές αρχές.

Η δολοφονηθείσα γυναίκα πάντως ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Όλα ξεκίνησαν, λίγη ώρα πριν τις 19.00 όταν ο 49χρονος άνδρας είχε πυροβολήσει και σκοτώσει με καραμπίνα την 47χρονη γυναίκα στην περιοχή του Πανόρμου στο Ρέθυμνο, στο κατάστημά της και στη συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει την γυναίκα και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Δυστυχώς, όμως για εκείνη ήταν πλέον αργά καθώς ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη ο οποίος ωστόσο εντοπίστηκε να έχει αυτοπυροβοληθεί.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook