Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τον θεράποντα ιατρό τους προκειμένου να γίνει η δήλωση τους στην πλατφόρμα εμβολιασμού

Ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 09/08/2021, από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, το νέο κατ’ οίκον εμβολιαστικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου και της επιτάχυνσης της υλοποίησης του εμβολιαστικού προγράμματος, με στόχο την εμβολιαστική κάλυψη όλων των πολιτών.

Το κατ’ οίκον εμβολιαστικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με κινητικά προβλήματα, ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και ανήμπορους, που δεν μπορούν να μεταβούν με τον οποιοδήποτε τρόπο σε εμβολιαστικά κέντρα.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη τόνισε «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Δήμος Χανίων είναι από τους πρώτους δήμους στην Κρήτη, που οργάνωσε και πραγματοποιεί κατ’ οίκον εμβολιασμούς και αυτό γιατί θέλουμε όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν να έχουν όχι μόνο την επιλογή αλλά και την δυνατότητα να το κάνουν».

Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιείται από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, οι οποίες στελεχώνονται με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τον θεράποντα ιατρό τους προκειμένου να γίνει η δήλωση τους στην πλατφόρμα εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook