Πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους δημότες να υποβάλουν απόψεις

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης,η παρούσα Δημοτική Αρχή  παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις αναφορικά με τη διέλευση του νέου ΒΟΑΚ εντός των ορίων του Δήμου μας, έχει μέχρι σήμερα καταθέσει προς το Υπουργείο Υποδομών τις απόψεις της τρεις φορές με τα υπ’ αρ. πρωτ. 2885/19-04-2021, 4413/31-05-2021 και 883/14-06-2021 έγγραφά της, σε μία προσπάθεια έγκαιρης επίλυσης των όποιων πραγματικών προβλημάτων ανακύπτουν, προκειμένου το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό έργο της Κρήτης να γίνει επιτέλους πραγματικότητα.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι η Περιφερειακή Αρχή της Κρήτης ανάρτησε την 9η Αυγούστου, στην ιστοσελίδα της, την έναρξη της Δημόσιας Διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνέλθει εγκαίρως προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά και να καταθέσει επισήμως τις προτάσεις του Δήμου μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στην αρμόδια Περιβαλλοντική Αρχή του Υπουργείου Περιβάλλοντος και στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Τελειώνοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, καλεί τους δημότες και τους δραστηριοποιούμενους στον Δήμο μας όπως αφού λάβουν γνώση του έργου, υποβάλουν τις απόψεις τους αρμοδίως συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας το επισυναπτόμενο έντυπο αλλά και στον Δήμο μας (με κατάθεσή του στο Δημαρχείο ή ηλεκτρονικά στο email: mayor@apokoronas.gov.gr ) μέχρι την 25η Αυγούστου, προκειμένου να τις συμπεριλάβουμε στην γνωμοδότησή μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook