Ο κορωνοϊός είναι ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο πολύ δυσκολότερο από ότι, ίσως το φανταζόταν, η ανθρωπότητα.

Ίσως πιο δύσκολο εμπόδιο είναι για τους ίδιους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που βιώνουν μια απίστευτα ακραία εργασιακά, κατάσταση την τελευταία διετία.

Αυτές οι δυσκολίες υπάρχουν και στο Νοσοκομείο Χανίων που, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, έχουν χτυπήσει την πόρτα του ιατρικού επιτελείου του και του νοσηλευτικού του προσωπικού. 

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού τόσο σε γιατρούς, όσο και σε νοσηλευτές γεγονός που αν μη τι άλλο, δυσκολεύει το έργο του Νοσοκομείου, το οποίο, ωστόσο, δείχνει να αντέχει.

Οι πληροφορίες μιλούν για κρούσματα κορωνοϊού σε γιατρούς και νοσηλευτές σε κλινικές και όχι μόνο. Ενδεικτικό ότι (βάσει των πληροφοριών μας) υπάρχουν 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε νοσηλευτές των Επειγόντων περιστατικών, αλλά και 5 κρουσμάτων σε νοσηλευτές της ΜΕΘ.

Σε άλλες περιπτώσεις, σε κλινικές υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα και σε ιατρούς, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί, όπως και οι περισσότερες των περιπτώσεων των νοσηλευτών.

Η επιβεβαίωση κρούσματος σε μέλη του προσωπικού σημαίνει αυτόματα ότι τίθενται σε καραντίνα 14 ημερών και ότι, στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει πληρότητα, τότε ανακαλούνται άδειες. Δύσκολο και αυτό το καλοκαίρι δηλαδή…

Μέχρι στιγμής πάντως, το Νοσοκομείο συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, ενώ δεν είναι τυχαία και η χτεσινή σκληρή ανακοίνωση της διοίκησης, η οποία καλεί τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους να το πράξουν άμεσα, για τη δική τους προστασία αλλά και εκείνη των συμπολιτών τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook