Πέρα από την μεγάλη ομάδα και οι ομάδες υποδομών του ΟΦΗ Κ20 και Κ17 έχουν υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League.

Η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 11.30 το πρωί στο γήπεδο της Τυλίσου κόντρα στον Άρη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ Δημήτρης Βολωνάκης έχει επιλέξει για το ματς με τον Άρη τους παρακάτω ποδοσφαιριστές : Γιαγκιόζης, Ζερβός, Κουκάκης, Χριστοδουλάκης, Βλαχάκης, Ντελία, Αδαμάκης, Δαμιανάκης, Ρουμελιώτης, Φαζός, Κωνσταντίνου, Νύκταρης, Παπαδιός, Φραγκιαδάκης, Σκουτέλης, Μπολάκης, Κολιακουδάκης, Δουκιαντζάκης και Μανωλάκης.

H ομάδα Κ17 του ΟΦΗ αγωνίζεται και αυτή εντός έδρας όπου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 1 το μεσημέρι στο Βενεράτο την ομάδα της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ομάδας Κ17 του ΟΦΗ Λεωνίδας Τιτομιχελάκης έχει επιλέξει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για την συγκεκριμένη αναμέτρηση : Μπρόκος, Γιαννόπουλος, Σπαχής, Παχάκης, Ανδρουλάκης, Καροφυλάκης, Γρίβας, Κατσαρέλης, Γαργανουράκης, Δεληγιαννάκης, Χαλκιαδάκης Γιώργος, Φανουράκης, Μπάμπης, Τουγλής, Πλαϊτης, Λογοθέτης, Μιγαδάκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μόσχος, Χατζάκης, Χαλκιαδάκης Γιάννης, Καστελλιανάκης και Τσαχάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook