Πέρα από την μεγάλη ομάδα και οι ομάδες υποδομών του ΟΦΗ Κ20 και Κ17 έχουν υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League.

Η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 11.30 το πρωί στο γήπεδο της Τυλίσου κόντρα στον Άρη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ Δημήτρης Βολωνάκης έχει επιλέξει για το ματς με τον Άρη τους παρακάτω ποδοσφαιριστές : Γιαγκιόζης, Ζερβός, Κουκάκης, Χριστοδουλάκης, Βλαχάκης, Ντελία, Αδαμάκης, Δαμιανάκης, Ρουμελιώτης, Φαζός, Κωνσταντίνου, Νύκταρης, Παπαδιός, Φραγκιαδάκης, Σκουτέλης, Μπολάκης, Κολιακουδάκης, Δουκιαντζάκης και Μανωλάκης.

H ομάδα Κ17 του ΟΦΗ αγωνίζεται και αυτή εντός έδρας όπου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 1 το μεσημέρι στο Βενεράτο την ομάδα της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ομάδας Κ17 του ΟΦΗ Λεωνίδας Τιτομιχελάκης έχει επιλέξει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για την συγκεκριμένη αναμέτρηση : Μπρόκος, Γιαννόπουλος, Σπαχής, Παχάκης, Ανδρουλάκης, Καροφυλάκης, Γρίβας, Κατσαρέλης, Γαργανουράκης, Δεληγιαννάκης, Χαλκιαδάκης Γιώργος, Φανουράκης, Μπάμπης, Τουγλής, Πλαϊτης, Λογοθέτης, Μιγαδάκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μόσχος, Χατζάκης, Χαλκιαδάκης Γιάννης, Καστελλιανάκης και Τσαχάκης.