Συνολικά συγκεντρώθηκαν πλέον των δεκαπέντε (15) παλετών που περιλαμβάνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, φάρμακα, κλινοσκεπάσματα και τροφές για ζώα

Η ανταπόκριση των συμπολιτών στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Δήμος Κισσάμου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου και τη Νεολαία Κισσάμου, για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν πλέον των δεκαπέντε (15) παλετών που περιλαμβάνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, φάρμακα, κλινοσκεπάσματα και τροφές για ζώα.

Η αποστολή των προμηθειών προς Αθήνα θα γίνει από την εταιρεία «Ι.Μ.Ε. Κ. ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΣ Ε.Π.Ε.» αφιλοκερδώς και κατόπιν συνεννόησης με τους παράγοντες της Αυτοδιοίκησης των πληγεισών περιοχών θα διατεθούν όπου υπάρχει ανάγκη.

Η συνεισφορά προς το συνάνθρωπο είναι δείγμα κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης και ο δήμος Κισσάμου δηλώνει ότι αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook