Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση Επιχειρηματιών και Πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Πλατανιά για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, για τις ανάγκες των συνανθρώπων  μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το προηγούμενο διάστημα.

Συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες κιβώτια με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, ζωοτροφών , ρουχισμού, καθαριότητας, νερό, και πολλά άλλα είδη.

Το πρώτο φορτηγό με 9 παλέτες από τα παραπάνω είδη “ταξιδεύει”  για το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας  Άννας, στην Ευβοια.   

 Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης επικοινώνησε με τον συνάδελφο του Δήμαρχο και τον ενημέρωσε για την γενναιόδωρη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στο κάλεσμα του Δήμου Πλατανιά, προς του πολίτες του Δήμου του. Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας  Άννας ευχαρίστησε θερμά,  τον Δήμο Πλατανιά και τους πολίτες του, για τη γενναιόδωρη και ανιδιοτελή προσφορά τους.

 Όπως δήλωσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χρυσούλα Μαραγκουδάκη, “…συγκεντρώθηκαν και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πλατανιά, είδη πρώτης ανάγκης, Ρούχα, τρόφιμα και γάλατα μακράς διαρκείας, αντισηπτικά, νερά, τροφές για ζώα, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη των συμπολιτών μπροστά στην απόλυτη καταστροφή και τον ανθρώπινο πόνο…”

Ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά όλους όσοι προσέφεραν τα παραπάνω είδη, επιχειρηματίες, πολίτες καθώς και του υπαλλήλους και δημότες που βοήθησαν στην συσκευασία για την άμεση αποστολή τους, καθώς και την μεταφορική εταιρεία για την  δωρεάν μεταφορά τους.

Αύριο και τις επόμενες μέρες, θα υπάρξουν νεότερες αποστολές και σε άλλους Δήμους που έχουν πληγεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook