Για όσο υπάρχουν αποθέματα, τα ITALIAN FACTORY OUTLET κάνουν για άλλη μια φορά το αδύνατο, δυνατό!…

Εσείς ακόμα ψάχνετε την καλύτερη τιμή; Αναζητάτε brands από κορυφαίους οίκους και σχεδιαστές; Θέλετε να ξεχωρίζετε με το ντύσιμο σας και να φοράτε την τελευταία λέξη της μόδας χωρίς να ξοδεύετε μια περιουσία;

Τα Italian Factory Outlet κάνουν και πάλι τη διαφορά! Φέτος, ειδικά, συμπληρώνουν 10 χρόνια παρουσίας στην χανιώτικη αγορά και το γιορτάζουν μαζί μας, με τιμές κάτω του κόστους σε όλα τα αποθέματα, λίγο πριν τη μεγάλη αλλαγή του φθινοπώρου…

Το μεγαλύτερο bazzar στην ιστορία των Χανίων πριν τη μεγάλη αλλαγή του Οκτωβρίου που και πάλι αναμένεται να αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη της χανιώτικης αγορά, όπως έγινε και με το ξεκίνημα πριν μια δεκαετία.

Τα ΠΑΝΤΑ, ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και αθλητικά, σε τιμές κόστους. Καλοκαιρινά και χειμερινά, όλα τα αποθέματα, από Ιταλία και Ελλάδα, σε τιμές που δεν έχετε ξαναδεί.

Δεκάδες χιλιάδες κωδικοί, σε τιμές ανεπανάληπτες για όλη την οικογένεια, για όλες τις εποχές, για όλες τις στιγμές. Αθλητικές, επίσημες, καθημερινές στιγμές.

Από τα Κουνουπιδιανά το 2011, τον Πλατανιά το 2014 και τον Κλαδισσό το 2015… έως σήμερα. 2011 – 2021, τα Italian Factory Outlet γιορτάζουν και γιορτάζουν μαζί σας.

Για στιγμές shopping που όμοιες τους δεν έχετε ξαναζήσει.

Και όλα αυτά… λόγω τιμής…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook