Μέσα σε μια ημέρα συνελήφθησαν 10 Έλληνες για κατοχή ναρκωτικών σε περιοχές των Δήμων Χερσονήσου, Φαιστού και Ηρακλείου

Αναλυτικότερα, το Σάββατο 14 Αυγούστου

σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διαφορετικές περιπτώσεις σε τρεις ημεδαπούς, κατά την διάρκεια των οποίων  βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν  αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης και μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ημεδαποί κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης και τρίφτης κάνναβης.

σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε τρεις ημεδαπούς, κατά την διάρκεια του οποίου  βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν  αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης 

Η προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Χερσονήσου και Φαιστού και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου αντίστοιχα. 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook