Για 19η συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη το τουρνουά “Λίλα Τσαλίκη – Παυλαντωνέα” στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Στο κυρίως ταμπλό νικητής ήταν ο Χάρης Προκοπάκης, που επικράτησε και στο διπλό με συμπαίκτη τον Μάνο Λιγκουνάκη.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ είναι η εξής:

Με νικητή τον Χάρη Προκοπάκη έληξε το τουρνουά “Λίλα Τσαλίκη-Παυλαντωνέα 2021” που διεξήχθη για 19η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ. Με 70 συμμετοχές στα μόνα και 22 ζευγάρια στο ταμπλό των διπλών, οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν απίθανες αναμετρήσεις που διήρκεσαν 18 ημέρες.
Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, η αυλαία του τουρνουά έπεσε την Πέμπτη 12 Αυγούστου με έναν θεαματικό τελικό που ανακήρυξε νικητή τον Χάρη Προκόπη που υπερίσχυσε του Άγγελου Καραχάλιου με σκορ 75  61. Πιο συγκεκριμένα οι  νικητές των τριών ταμπλό ήταν:

Κυρίως Ταμπλό
1η θέση – Προκοπάκης Χάρης
2η θέση – Καραχάλιος Άγγελος
3η θέση – Σοκορέλης Αντώνης & Λιγκουνάκης Μάνος

Οι 3 πρώτοι νικητές Προκοπάκης, Καραχάλιος και Λιγκουνάκης με τον τέως Υπουργό και Βουλευτή Χανίων κ. Διγαλάκη και τον Πρόεδρο κ. Δημολίτσα

Ταμπλό Consolation
1η θέση – Τσαντάκης Γιώργος
2η θέση – Σπυριδάκης Γιώργος
3η θέση – Γιαπιτζής Νίκος & Κουκουβιτάκης Γιάννης

Ο νικητής του ταμπλό consolation Τσαντάκης Γιώργος

Ταμπλό Διπλών
1η θέση – Προκοπάκης Χάρης/Λιγκουνάκης Μάνος
2η θέση – Καραχάλιος Αγγελος/Πετρακάκης Γιάννης
3η θέση – Παπαβασιλείου Νινέτα/Δουλγεράκης Σταύρος & Βλησίδης Γιώργος/Χατελάρι Κέιντι

Οι νικητές του διπλού Προκοπάκης/Λιγκουνάκης και Καραχάλιος/Πετρακάκης με τη κα Παυλαντωνέα

Τις απονομές στους νικητές έκαναν η αδερφή της εκλιπούσης κα Ρούλα Παυλαντωνέα, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Χ. κ. Τάσος Δημολίτσας και ο τέως Υπουργός και Βουλευτής Χανίων κ. Βασίλης Διγαλάκης.
Ευχαριστούμε το ΣΥΝ.ΚΑ Χανιων για την ευγενική προσφορά του καθώς και όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά που είναι πλέον θεσμός και ελάχιστος φόρος τιμής στην τεράστια και ανιδιοτελή προσφορά της Λίλα Τσαλίκη-Παυλαντωνέα στον Όμιλο Αντισφαίριση Χανίων. Ευχή όλων μας είναι η επόμενη διοργάνωση να διεξαχθεί χωρίς περιορισμούς λόγω πανδημίας και να μπορέσουν περισσότεροι φίλοι του τένις να παρακολουθήσουν από κοντά εντυπωσιακές αθλητικές συναντήσεις.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook