Ο χώρος που καθημερινά προπονούνται εκατοντάδες παιδιά και από τον οποίο “βγαίνουν” πρωταθλητές, που φτάνουν σε διακρίσεις και σε Ολ. Αγώνες βρίσκεται σε… μαύρα χάλια.

Θλίψη προκαλούν οι φωτογραφίες του κ. Θεόφιλου Κυριακόπουλου (Swimming Chania) από το κολυμβητήριο Χανίων, το οποίο μόνο χώρο άθλησης δε θυμίζει, αλλά βομβαρδισμένο τοπίο.

Τον Οκτώβριο του 2020 είχε ανακοινωθεί το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ΟΑΚ για την αναβάθμιση όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Χανίων, στο οποίο εντάσσεται και το κολυμβητήριο. Τότε μάλιστα στην ανακοίνωση από πλευράς Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης αναφερόταν ότι «Από πλευράς μας -και με την αρωγή του εποπτεύοντος Υπουργείου Υποδομών- θα δώσουμε τη μέγιστη δυνατή προτεραιότητα, με έμφαση στις παρεμβάσεις που απαιτούνται στο Κολυμβητήριο Χανίων της Νέας Χώρας. Στόχος μας είναι, το μελετητικό μέρος, να ολοκληρωθεί με ταχείς ρυθμούς και χωρίς περεταίρω καθυστερήσεις, με δεδομένο ότι έχουμε να κάνουμε μ’ ένα θέμα, που απασχολεί έντονα, εκατοντάδες οικογένειες στα Χανιά».

Οι μοναδικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο κολυμβητήριο αφορούν την αφαίρεση των επικίνδυνων σκεπάστρων και την τοποθέτηση νέων πυλώνων στην 50άρα πισίνα…

Δείτε φωτογραφίες από τον κ. Θεόφιλο Κυριακόπουλο:

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook