Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Καντάνου–Σελίνου διοργανώνουν ένα τριήμερο κινηματογραφικό πρόγραμμα με Σινεμά Κάτω από τ΄Αστέρια.

Ο πλανόδιος σινεματζής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων – που από το 2009 τριγυρνά στα χωριά της ενδοχώρας των Χανίων αναβιώνοντας όμορφες αποσπερίδες με φόντο τον μαγικό κόσμο της 7ης τέχνης –καλεί σε 3 προβολές που διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Δήμο Καντάνου – Σελίνου 22-23-24 Αυγούστου 2021.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των προβολών είναι :

• Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, 9μμ, προαύλιος χώρος Δημοτικού Σχολείου Πλεμενιανών, προβολή της ταινίας «Τα παράπονα στον Δήμαρχο»

Σε μια πόλη της Σικελίας οι κάτοικοι θέλοντας να αντισταθούν στα σκάνδαλα των αρχών εκλέγουν νέο Δήμαρχο ένα νομοταγή καθηγητή που υπόσχεται να φέρει την αλλαγή, Εκείνος θα τηρήσει τις υποσχέσεις του, αλλά όλη η πόλη… θα επαναστατήσει μπροστά στις απαιτήσεις τήρησης του κάθε κανόνα!

• Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, 9μμ , δημοτικό σχολείο Βουτά, προβολή της ταινίας «Η Καφετζού»

Η κυρα-Καλλιόπη είναι μια πλύστρα της γειτονιάς που μετατρέπεται σε καφετζού, μετά από προτροπή του τελειόφοιτου της οδοντιατρικής Σπύρου Τσαρδή…

• Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, 9μμ, Ροδοβάνι – Πλατεία, προβολή της ταινίας «Τα παράπονα στον Δήμαρχο»

Οι προβολές γίνονται με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook