«Μου είπαν ότι θα εκπέμπω… Πανταζή».

Mε έναν ιδιαίτερο τρόπο και πολύ χιούμορ αποφάσισε ο δήμος Ρεθύμνου να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού. Το σποτ που δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και πρωταγωνίστρια την κα. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου, «πετσοκόβει» τα Fake News για τον κορονοϊό και τα εμβόλια, επιστρατεύοντας ένα από τα πιο ισχυρά όπλα κατά των παραλογισμών, το χιούμορ.

Στο εν λόγω βίντεο, η κα. Μαρία επισκέπτεται το φαρμακείο του χωριού γιατί θέλει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού καθώς περιμένει επισκέψεις από την Θεσσαλονίκη. Θέλει να το κάνει όμως… κρυφά από την κόρη της γιατί πιστεύει πως θα εκπέμπει… τον Πανταζή, δηλαδή, όπως την διορθώνει ο φαρμακοποιός, το 5G!

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης, οι φραγμοί του φόβου πέφτουν πολύ εύκολα με το χιούμορ. «Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook