Στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Με πρωταρχικό άξονα την πιστή τήρηση των προβλεπόμενων -από την επίσημη Πολιτεία- μέτρων για την προστασία από τον Κορωνοϊό (Covid-19), «ανοίγει» την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 τις εργασίες του το Διεθνές Υβριδικό Συνέδριο Φυσικής “International Conference on New Frontiers in Physics, ICNFP 2021”, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) έως τις 3 Σεπτεμβρίου τ.ε. 

Το 10ο κατά σειρά «Διεθνές Συνέδριο για τα Νέα Σύνορα της Φυσικής», που φέτος είναι υβριδικό, δίδει ιδιαίτερη έμφαση στη διεπιστημονικότητα με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, από τα μεγαλύτερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, καθώς και το CERN (“Conseil Européen pour la  Recherche Nucléaire”), με θέματα των διαφόρων κλάδων της Φυσικής, όπως της φυσικής βαρέων ιόντων, της πυρηνικής φυσικής, της φυσικής στοιχειωδών σωματίων, της αστροφυσικής και της κοσμολογίας.

Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα χαιρετίσει ο Δρ Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, ενώ θα υπάρχει παρουσίαση πολιτιστικών και πολιτισμικών θεμάτων από Καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης και του εξωτερικού.

Οι ελάχιστοι σύνεδροι που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο κατά την παραμονή τους στην Κρήτη θα επισκεφθούν Ιερές Μονές, καθώς και αξιοθέατα του νησιού σε ημερήσιες εκδρομές που έχουν προγραμματισθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook