Ο Ρουμάνος εργάτης ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 39χρονο 

Τελευταία ενημέρωση 15:50

Απίστευτη ανατροπή στη στυγερή δολοφονία του 39χρονου από την Μεσαρά. Πριν από λίγο ομολόγησε ο Ρουμάνης εργάτης του ότι εκείνος δολοφόνησε τον 39χρονο και ότι ουσιαστικά προσποιούνταν ότι ο -φερόμενος- δράστης τον είχε τραυματίσει, καθώς μέχρι σήμερα ισχυριζόταν ότι είχε πυροβοληθεί.

Ο Ρουμάνος εργάτης παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τον 39χρονο επικαλούμενος οικονομικές διαφορές με το θύμα που ήταν εργοδότης του και ότι επίσης ο δολοφονηθείς του φερόταν βίαια.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές διέκριναν πρωτοφανές μίσος προς το θύμα αφού ο δράστης επέλεξε να του επιτεθεί παρότι μπροστά στο περιστατικό ήταν η ανήλική κόρη του – δείγμα των προθέσεων του αφού δεν υπολόγισε ότι μπορούσε να τραυματιστεί θανάσιμα και το μικρό παιδί. 

Η έρευνα επικεντρώθηκε και στο περιβάλλον του 39χρονου Ν.Μ. (μεταξύ αυτών και στον Ρουμάνο) προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια αυτής της πρωτοφανούς, ακόμα και για τα δεδομένα της Κρήτης, δολοφονικής επίθεσης που θύμισε μαφιόζικες εκτελέσεις και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού στο Ηράκλειο

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία

Επιπλέον συνελήφθη ακόμη ένας αλλοδαπός ο οποίος εμπλέκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση 

Συνελήφθησαν, σήμερα (24.08.2021) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, δύο αλλοδαποί εμπλεκόμενοι σε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε χθες (23.08.2021) το βράδυ, σε βάρος ημεδαπού άνδρα, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Ειδικότερα, χθες (23.08.2021) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού ο ένας αλλοδαπός πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον ημεδαπό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού προέκυψε ότι ο ένας αλλοδαπός είχε προβεί στην ανθρωποκτονία σε βάρος του ημεδαπού άνδρα

 
 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook