Συνελήφθη 26χρονος Χανιώτης μετά από ολονύκτια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Ζουνάκι του Δήμου Πλατανιά με την εκρίζωση 135 δενδρυλλίων κάνναβης και την σύλληψη ενός 26χρονου Χανιώτη.

Ειδικότερα, ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων το βράδυ της Δευτέρας εντόπισαν μια φυτεία δενδρύλλια κάνναβης. 

Ακολούθησε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης,  στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί  του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δασώδους περιοχής στο Ζουνάκι, φυτεία 135 δενδρυλλίων κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης (ύψους έως 3 μέτρα) και με σχηματισμένες τις «φούντες», τα οποία και εκριζώθηκαν.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη 26χρονος Χανιώτης και σχηματίστηκε σε βάρος του σχετική δικογραφία με την κατηγορία της καλλιέργειας ινδικής κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook