Σημαντικό ηλεκτρολογικό υλικό αποστέλλει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην Εύβοια για την κάλυψη των τεράστιων αναγκών στις περιοχές που κατέκαψε η πυρκαγιά. 

Το υλικό προσέφερε ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου (Σ.Η.Ε.Ν.Η.) και η εταιρεία PowerPros ΜΟΝ.ΙΚΕ-ΠΟΥΛΟΡΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που είχε απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στις αρχές Αυγούστου προς τις επιχειρήσεις – μέλη του. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Δημήτρη Ζαϊμάκη, Πρόεδρο του Σ.Η.Ε.Ν.Η. και τον κ. Νίκο Πουλορινάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της PowerPros ΜΟΝ.ΙΚΕ για την πολύτιμη προσφορά τους, καθώς και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του Ηρακλείου που επέλεξαν να στείλουν, απευθείας στις πυρόπληκτες περιοχές, προϊόντα που παράγουν ή εμπορεύονται. 

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των επιχειρηματιών στην προσπάθεια άμεσης αποκατάστασης των ζημιών» τόνισε ο κ. Αλιφιεράκης και επισήμανε ότι το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα συνδράμει οικονομικά σε συνεννόηση με το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook