Γράφει Ο Παραπολιτικός

Υπεγράφησαν (μετά βαΐων, κλάδων, φωτογραφίων και δηλώσεων) σήμερα στα κτίρια της Αντιπεριφέρειας Χανίων έργα και όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, «Έργα 6.500.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης».

Αυτό όμως που πολύ εύκολα διακρίνει ο οποιασδήποτε είναι ότι τα έργα αυτά είναι τα έργα που υποχρεούται να κάνει η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και που όμως επικοινωνιακά αντιμετωπίζονται με φωτογραφίες και δηλώσεις στα ΜΜΕ και ως κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τον τόπο. Μάλιστα, στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι εκεί βρέθηκαν οι Δήμαρχοι των περιοχών αυτών, όπου ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για τα αυτονόητα.  

Ενώ ταυτόχρονα πρόκειται επι των πλείστον για έργα που έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση ζημιών από τις κακοκαιρίες του 2019, δηλαδή για έργα αυτά ήρθαν 2,5 χρόνια μετά, με όλη αυτήν την περίοδο να υπάρχει κίνδυνος για τους οδηγούς και ταλαιπωρία για τις τοπικές κοινωνίες των περιοχών αυτών. 

Και βέβαια όλα αυτά πάντα με την παρουσία του Περιφερειάρχη. Κατά τα άλλα εδώ τοπικά εμείς μόνο καμία απόφαση για την αντιμετώπιση των κουνουπιών και κανένας ψεκασμός για το δάκο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook