Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού  ενός 19χρονου από τα Χανιά τρέχουν με….ιλιγγιώδεις ρυθμούς!

Η υπόθεση που είχε αποκαλύψει το Flashnews.gr στα τέλη Ιουλίου με την κακοποίηση και τον βιασμό ενός 19χρονού αγοριού φαίνεται πώς θα έχει κι άλλα επεισόδια και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αφού, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πριν τέσσερις ημέρες, στην υπόθεση αυτή, που ξεκίνησε αρχικά, με τα στοιχεία να ομιλούν για κακοποίηση του παιδιού από τον πατέρα του και βιασμού του από έναν φίλο του, φαίνεται ότι εμπλέκονται κι άλλα  άτομα.

Κλήση για εξέταση της υπόθεσης

Μάλιστα, ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τις αμέσως προηγούμενες ημέρες κλήθηκαν να καταθέσουν ένας ιερωμένος, μια γυναίκα και ένα ακόμα πρόσωπο, συγγενείς του 19χρονου

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του Flashnews.gr, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη παρακράτηση του 19χρονου την ημέρα που είχε εξαφανιστεί, κακοποίηση και βιαιοπραγία εις βάρος του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ημέρα όπου εκδικαζόταν η υπόθεση ανάθεσης της κηδεμονίας του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων, εκείνος ήταν κλειδωμένος σε αποθήκη ενός εκ των κατηγορουμένων!

Σημειώνεται, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για το θεμα βιασμού του 19χρονου που σύμφωνα με πληροφορίες μας εμπλέκονται δύο ιερωμένοι και ένα ακόμα άτομο. 

Εν κατακλείδι, η υπόθεση που έλαβε χώρα σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά λαμβάνει ενδελεχούς εισαγγελικής και αστυνομικής έρευνας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook