Οι νεάνιδες του ΟΑ Χανίων έχοντας τη σημαντική απουσία της Σταυρούλας Παπαδάκη δεν προέβαλαν μεγάλη αντίσταση στην Ηλιούπολη (41-77).

Η αθηναϊκή ομάδα έκανε το βήμα τίτλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με την 4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια της τελικής φάσης.

Το επιμέρους σκορ 26-4 του β’ δεκαλέπτου ήταν αυτό που μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Τα δεκάλεπτα: 10-17, 14-43, 28-61, 41-77
Διαιτητές: Λουλουδιάδης, Τσιμπούρης 

Χανιά (Δημητρουλάκη): Κωνσταντουδάκη 1, Παπαδάκη Ελ. 2, Λουπασάκη, Γιακουμάκη 4, Καραμούστου, Γερεουδάκη 3(1), Δασκουλίδου 10(1), Χαιρετάκη 4(1), Κίντριλη 7(1), Καλαϊτζιδάκη 8, Παπαγιαννάκη 2.

Ηλιούπολη (Φέξης): Χατζηδάκη 3(1), Αλεξία 9, Δαμουλάκη 28(1), Μήτσα 5, Χουγκάζ 3(1), Διαμαντοπούλου 7(1), Παπαθεοδώρου 1, Καλλεράντε 3, Βουγιούκα, Πετροπούλου 2, Πρίφτη 16. 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημητρουλάκη Φρόσω (προπονήτρια Χανίων): «Είχαμε μία έλλειψη (Παπαδάκη Στ.), ήταν και το μυαλό μας κουρασμένο από χθες. Δεν ξέρω αν είναι το σώμα ή το μυαλό. Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο στα μικρά παιδιά τα οποία θεωρώ ότι δεν τα πήγαν άσχημα. Δεν χάθηκαν μέσα στο σύνολο. Είμαστε μια περιοχή που δουλεύουμε πάντα πάνω στην υποδομή και στην παραγωγή παιδιών, οπότε ξανά το κεφάλι κάτω και πάμε από την αρχή. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ηλιούπολης, έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά οι συνάδελφοι και είναι στα πανελλήνια τα τελευταία χρόνια και μάλιστα σαν πρωταθλητές. Συγχαρητήρια γενικά σε όλα τα παιδιά που προσπαθούν να μένουν στο χώρο του μπάσκετ». 

Κίντριλη Γεργία (αθλήτρια Χανίων): «Κάναμε αυτά που μπορούσαμε. Σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δυστυχώς απείχαμε το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του κορωνοϊού. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά παραπάνω από αυτά που δείξαμε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, συγχαρητήρια και στην ομάδα μας. Πάμε για το αυριανό ματς, δυναμικά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».     

Μήτσα Γεωργία (αθλήτρια Ηλιούπολης): «Είχαμε έρθει από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν λίγο χαλαρές και στο τέλος ετοιμαστήκαμε το παλέψαμε και ήμασταν πολύ σίγουρες ότι θα το πάρουμε. Είμαστε όλες πολύ δεμένες, μια ομάδα. Πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε πολύ ψηλά και το καταφέραμε. Και για το αυριανό παιχνίδι είμαστε έτοιμες για ακόμα μια νίκη». 

Πρίφτη Άννα Μαρία (αθλήτρια Ηλιούπολης): «Δεν περιμέναμε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τα Χανιά, γιατί ξέρουμε ότι είναι μια πάρα πολύ μαχητική ομάδα και τις αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία της στα πανελλήνια. Έχουμε καταφέρει να δείχνουν τα παιχνίδια εύκολα γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ παρά την όλη αποχή και θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα και αύριο που θα είναι το τελευταίο βήμα για να σηκώσουμε το πρωτάθλημα».     

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook