Μία πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στην Πάτρα, επικρατώντας με 7-6 στο “Αντώνης Πεπανός”.

Αυτό το “τρίποντο” μπορεί να αποδειχεί πολύτιμο για την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος για το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη, που κόντρα στα προβλήματα των τελευταίων ημερών με την πισίνα στο κολυμβητήριο Χανίων και την ξαφνική αλλαγή στην έδρα του αγώνα έδειξε τις δυνατότητες που έχει φέτος.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES προηγήθηκε με 1-2 στο α\’ οκτάλεπτο και 3-4 στο ημίχρονο, ενώ το επιμέρους του 2-0 στην τρίτη περίοδο του χάρισε σημαντικό προβάδισμα με τρία γκολ στο 24\’.

Παρά την μείωση του σκορ από την Πάτρα, επί της ουσίας ο Ν.Ο. Χανίων δεν απειλήθηκε περισσότερο, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 0-2, 3-1.

Ν.Ο. Πατρών (Γιάννης Γιαννουρής): Φιλίποβιτς 2, Αποσκίτης 2, Κοντάκος 1, Γεωργαράς 1.

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Μάκης Βολτυράκης): Ντούλος 2, Αυγουστιανάκης 1, Μπατάκης 1, Σάμπο 1, Σολανάκης 1, Μπαριωτάκης 1.

Βολτυράκης: “Μεγάλη νίκη”

Ικανοποιημένος από την σπουδαία νίκη παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, Μάκης Βολτυράκης, στις δηλώσεις του στο nox.gr: «Πιστεύω ότι είναι μία μεγάλη νίκη γιατί παίξαμε μία ομάδα που τις δύο τελευταίες αγωνιστικές είχε φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και ειδικά μέσα στην έδρα της. Απ’ ό,τι κατάλαβα απ’ όσα συζήταγαν στην Πάτρα, περίμεναν σίγουρα νίκη δική τους. Είναι μεγάλη νίκη γιατί τον τελευταίο καιρό είναι κλειστή η πισίνα μας, οι προπονήσεις που κάνουμε είναι ελλιπείς, κάτι που σημαίνει ότι είχαμε κάποιες δυσκολίες στην τακτική.


Νομίζω ότι πλέον αν καταφέρουμε και κάνουμε άλλες δύο νίκες στους ισάριθμους αγώνες που ακολουθούν, στο β’ γύρο με το να έχουμε τους περισσότερους αντιπάλους μας για την 5η, 6η θέση στα Χανιά, εφόσον φυσικά τότε είναι ανοικτό το κολυμβητήριο, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να εκπληρώσουμε το στόχο μας».


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook