Το φοιτητικό έπιπλο και η ανανέωση σπιτιού σε πρώτο πλάνο.

Νέο σπίτι; νέο στυλ; νέα διάθεση;

Εάν είστε από αυτούς που προβληματίζεστε με το στήσιμο του φοιτητικού σπιτιού, τον εξοπλισμό του γραφείου, εάν απλά θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας, να τον αναδείξετε και να του δώσετε ένα νέο μοναδικό χαρακτήρα, το Simple City έχει όλες τις λύσεις…

Επισκεφθείτε το νέο κατάλογο Simple City (δείτε ΕΔΩ), για το φθινόπωρο 2021, και ανακαλύψτε εκείνα τα ιδιαίτερα κομμάτια που θα αναδείξουν το δικό σας μοναδικό χώρο.

Νέες παραλαβές, μοντέρνα σχέδια, δεκάδες επιλογές και λύσεις για να κάνετε το χώρο σας πιο λειτουργικό και όμορφο. Για να φτιάξετε το χώρο που ονειρεύεστε!

Το Simple City προτείνει λύσεις σε ότι έχετε σκεφτεί να δημιουργήσετε, με ανανεωμένες συλλογές που καλύπτουν όλες τις νέες τάσεις!

Γραφείο, ντουλάπα, κρεβάτι, στρώμα, τραπέζι, πολυθρόνα, καναπές-κρεβάτι, βιβλιοθήκη, συνθέσεις και πολλά ακόμα είδη για κάθε σας ανάγκη.

Αναζητήστε τις εκπτώσεις και προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα. Και μην ξεχνάτε ότι για αγορές άνω των 300€, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ συναρμολόγηση και μεταφορά (ισχύει έως 30/09 για μεταφορές στην πόλη των Χανίων από Καστέλι έως Γεωργιούπολη.

SIMPLE CITY
Κόμβος Μουρνιών, Χανιά
Τηλ.: 28210 99411
Email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook