Υπήρξε αναφορά για βιασμό του ακόμα και από την ηλικία των 2 ετών!

Όχι μια, ούτε δυο αλλά 4 καταγγελίες είχαν γίνει στο παρελθόν για τον 19χρονο νεαρό στον Πλατανιά Χανίων ο οποίος φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού και κακοποίησης.

Όπως αποκάλυψε το Flashnews.gr από την αρχή που άρχισε να ξετυλίγεται το νήμα αυτής της φρικτής όπως αποδεικνύεται υπόθεσης για τον 19χρονο, υπήρχαν καταγγελίες όπως δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα το Flashnews.gr οι οποίες ωστόσο φαίνεται ότι ποτέ δεν έφτασαν στις αρχές για περαιτέρω διερεύνηση. 

Αποτέλεσμα ήταν αυτές οι καταγγελίες που δεν ήταν τίποτα άλλο από κραυγή για βοήθεια, να πέφτουν σε τοίχο. Αυτό από μόνο του προκαλεί προβληματισμό και πλήθος ερωτημάτων ειδικά από τη στιγμή που οι καταγγελίες στο πέρασμα του χρονου ήταν επαναλαμβανόμενες. 

Το γεγονός ότι οι καταγγελίες ποτέ δεν προχωρούσαν σε διερεύνηση εις βάθος χρήζει επιπλέον έρευνας από τις αρχές για απόδοση ευθυνών κατά παντός υπευθύνου παράλληλα με τη διερεύνηση της ίδιας αυτής καθ’ αυτής της υπόθεσης βιασμού και κακοποίησης του 19χρονου.

Οι πληροφορίες επαλήθευονται και μέσα από το αποψινό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του AΝΤ1, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι οι καταγγελίες που είχαν γίνει στο παρελθόν είναι τέσσερις στον αριθμό και χρονολογούνται από το 2011 όταν δηλαδή ο 19χρονος ήταν 9 ετών. 

Οι επόμενες έγιναν το 2013 και το 2014 και η τέταρτη το 2017 για την οποία, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, η κοινωνική λειτουργός που την ανέλαβε έγραψε στην έκθεσή της ότι δε διαπίστωσε πρόβλημα με το παιδί και ότι ήταν σε απόλυτη εξάρτηση με τον πατέρα του. 

Κοινωνική λειτουργός στο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι καταγγελίες ήταν κυρίως για τις συνθήκες διαβίωσης και για κακομεταχείριση, υπήρχαν όμως αναφορές και για σεξουαλική εκμετάλλευση από την ηλικία των 2 ετών αλλά όπως αναφέρει δεν μπορούσαν να τις αποδείξουν!

Δείτε τις δηλώσεις τους

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook