Παρουσία αρκετών φιλάθλων που προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας τους , ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το Σάββατο το απόγευμα την προετοιμασία του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (5.15 μ.μ Novasports 2) με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

To ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι ότι είδε όλους τους παίκτες του ακόμη και τους Μάντζιο, Παπουλή και Σουμπίνιο που είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμού μέσα στην εβδομάδα να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα και να τίθονται στη διάθεση του για το ματς με τον Άρη.

Ο 53χρονος τεχνικός επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή από την οποία απέκλεισε τους τραυματίες Πίτσο, Μπούρμπο , Χαριτωνίδη καθώς και τους υπεράριθμους Μονιάκη , Σασχανίδη και Ζαχαράκη.

Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Άρη αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές : Βεζυρίδης, Κάρολ, Ρόβας, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Κατάϊ, Μπουλούτ, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Ταυλαρίδης, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Σόουζα, Σίσιτς.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα ένα πιθανό σχήμα για την κρητική ομάδα κόντρα στον Άρη είναι αυτό με τους Κάρολ , Γαλανόπουλο , Μπουλούτ, Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Ζ. Λόπεθ, Σουμπίνιο, Σίσιτς, Χ. Λόπεθ και Μάντζιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook