Νεαρός πήγε στο Κέντρο Υγείας με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας 

Δεν πίστευε στα αυτιά του ένας 25χρονος Κισαμίτης ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης 31 Αυγούστου, πήγε με έντονα συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.

Και δεν πίστευε στα αυτιά του όταν ενώ υπέφερε από έντονους πόνους, σύμφωνα με σχετική καταγγελία του είπαν να πάει στο Νοσοκομείο Χανίων για ιατρικές εξετάσεις με δικό του μεταφορικό μέσο.

Όμως σύμφωνα με την καταγγελία, εκτός του ότι ο 25χρονος δεν είχε δικό του μεταφορικό μέσο για να πάει στο Νοσοκομείο, ακόμη και να είχε, θα ήταν και ιδιαίτερα επικίνδυνο αν οδηγούσε στην κατάστασή του.

Τελικά, αναγκάστηκε «να πάρει τηλέφωνα συγχωριανούς του και να τους παρακαλεί να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Το παλικάρι μεταφέρθηκε από συγχωριανό του στο νοσοκομείο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις μόλις έφτασε και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε και ο 25 χρόνος αναρρώνει χωρίς επιπλοκές.»

Στην καταγγελία επισημαίνεται πως και άλλες φορές έχει συμβεί να μην γίνεται ή να γίνεται με μεγάλη καθυστέρηση η μεταφορά επιγόντων περιστατικών, «αναγκάζοντας τους ντόπιους να παίρνουν αγροτικά και να παριστάνουν τα ΕΚΑΒ. Όταν όμως πάρουν τηλέφωνο από τον μπάλο οι τουρίστες με ψευτο τραυματισμούς και αδιαθεσία, τρέχουν όλες οι υπηρεσίες.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook