Στις 11 Σεπτεμβρίου 2021 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά

19 χρόνια από το πρώτο Chania Rock Festival και η 11η Σεπτεμβρίου θα είναι ξεχωριστή για το νησί της Κρήτης και την πόλη των Χανίων, αφού θα ζήσει μία έντονη βραδιά με κορυφαία μουσικά σχήματα.

Πλήρως προσαρμοσμένο στους κανόνες ασφαλείας και τις ιδιαίτερες συναυλιακές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, το Chania Rock Festival, μετά την εξαιρετική ανταπόκριση που είχε στο περσινό event, θα διεξαχθεί και φέτος στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και θα παρουσιάσει κάτι που θα ικανοποιήσεις και τον πιο απαιτητικό φίλο της rock μουσικής

Το line-up του Chania Rock Festival 2021 είναι:

  • Μωρά στη Φωτιά (για πρώτη φορά στο φεστιβαλ μας)
  • ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (μεγάλη επιστροφή μετά την περυσινή μεγαλειώδη εμφάνιση)
  • Honeybadger (από τις πιο hot και ανερχόμενες μπάντες του είδους στην Αθήνα)
  • Planet None (η πιο ελπιδοφόρα χανιώτικη μπάντα επιστρέφει μετά από 2 χρόνια έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP)

Headliners θα είναι το πιο …εύφλεκτο συγκρότημα της εγχώριας σκηνής, τα Μωρά Στη Φωτιά. Με αδιαμφισβήτητο ηγέτη, βασικό συνθέτη, στιχουργό, τραγουδιστή και μπασίστα, τον Στέλιο Σαλβαδόρ, τα Μωρά Στη Φωτιά, από τη δεκαετία του ’90 κι ένθεν, έχουν παρουσιάσει ένα μείγμα μουσικής γκρούβας, στίχων με νόημα και ειρωνικά ευαίσθητων μελωδιών, μα πάνω απ’ όλα εκρηκτικών συναυλιών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. «Παυσίπονο», «Μανιφέστο», «Βαβυλωνία», «Αδρεναλίνη»… Χρειάζεται να πούμε πολλά περισσότερα;

Όσοι δεν ήξεραν τους ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, στην περσινή εκδοχή του Chania Rock Festival, τους έμαθαν καλά! Θρακιώτικες μελωδίες με ηλεκτρικές κιθάρες αλλά και παραδοσιακά όργανα, Οι εντυπώσεις που άφησαν ήταν εκπληκτικές και η νέα τους εμφάνιση ήταν δεδομένη από τη στιγμή που είχαν κατέβει από τη σκηνή…

Οι HONEYBADGER, είναι ένα heavy rock σχήμα από την Αθήνα, το ντεμπούτο των οποίων, “Pleasure delayer”, δημιούργησε αίσθηση, αφού επρόκειτο για ένα κράμα επιρροών από τους CLUTCH, QUEENS OF THE STONE AGE, SOUNDGARDEN, BLACK SABBATH και MONSTER MAGNEΤ. Όσοι έχουν δει και τις ζωντανές τους εμφανίσεις, μιλούν για ένα σχήμα που αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θεωρείται βέβαιο ότι θα φτάσει στο επίπεδο των κορυφαίων σχημάτων στο είδος, που μπορούμε να καυχιόμαστε ότι έχουμε ως χώρα.

Κι επειδή κάθε χρονιά το Chania Rock Festival, προσπαθεί να δώσει βήμα και σε συγκροτήματα από την Κρήτη, τη βραδιά θα ανοίξουν οι PLANET NONE, ένα γκρουπ που παίζει stoner/doom, με έδρα τα Χανιά.

Εισιτήρια:

  • Χανιά: AVALON, BARFLY, EΛΛΗ, RIDE, ΘΡΙ, MAMOUTH
  • Online Εισιτήρια: https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ  /  Παιδιά μέχρι 6 ετών: Δωρεάν

Οι αποστάσεις μεταξύ μας θα τηρηθούν, όμως ο ήχος δε θα τηρήσει καμία απόσταση, οι φωνές μας θα ενωθούν στον ουρανό και όλοι μαζί θα ταρακουνήσουμε για ακόμα μία φορά την πόλη των Χανίων!

Και φέτος μόνο Κρήτη, και φέτος μόνο Χανιά!

Facebook event

Το Flashnews.gr είναι χορηγός επικοινωνίας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook