Η Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1985, που σημαίνει πως το επίσημο έτος διάλυσης της ΕΣΣΔ, το 1991, ήταν μόλις έξι ετών – Tα δύσκολα παιδικά χρόνια η φυγή μαζί με τη μητέρα της από την Ουκρανία στη Γερμανία και η κατάληξη στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή

Μέγα θέμα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Instagram της εγκυμονούσας Τζούλιας Νόβα, με μια φωτογραφία που ανάρτησε φορώντας λευκή μπλούζα με τα αρχικά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και το σφυροδρέπανο λίγο πάνω από το στήθος της.

Οι χιλιάδες ακόλουθοί της έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα σχολίων με ορισμένους να την παραδέχονται για τις πολιτικές της πεποιθήσεις αποκαλώντας της συνεχώς «συντρόφισσα», άλλους να αντιδρούν με την επιλογή και άλλους να την θεωρούν ανιστόρητη και εκτός τόπου και χρόνου.

Η ίδια μόνο σ’ ένα από αυτά τα σχόλια θέλησε να απαντήσει και να εκφράσει για πρώτη φορά δημόσια την άποψη της προκαλώντας επιπλέον αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα στην τοποθέτηση «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα…Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας….;», η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να τοποθετηθεί γράφοντας από κάτω:

«Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι’ αυτο και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει εξωτερικό και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ αλλά κατά τα αλλά δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

Φωτο από protothema.gr

Γεννημένη στην Ουκρανία

Η Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1985, που σημαίνει πως το επίσημο έτος διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 ήταν μόλις έξι ετών. Μαζί με τη μητέρα της εγκατέλειψαν την πραγματικότητα της χώρας της για την Γερμανία και από εκεί στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο.

Το πανέμορφο κορίτσι σε παλαιότερες συνεντεύξεις της είχε αναφερθεί στα χρόνια εκείνα, αλλά και στις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που είχε βιώσει, καθώς μέχρι και την εποχή που έγινε ευρύτερα γνωστή κανείς δεν γνώριζε το δράμα που είχε ζήσει σε παιδική ηλικία.

Η ίδια το είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική της εμφάνιση: «Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από τον μπαμπά οπότε ό,τι είχε μαζέψει και ό,τι είχε αποκτήσει ήταν από εκείνη, όταν γυρίσαμε Ουκρανία και χωρίσανε μετά από ένα πολύ μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα (ο πατέρας της) και εξαφανίστηκε. Μάλιστα τα πήρε και τα χάρισε σε μια άλλη γυναίκα! Σήκωσε χέρι και στη μαμά και στη γιαγιά! Βέβαια αυτό δεν πέρασε έτσι! Μετά τον χτύπησαν και η μαμά και η γιαγιά και τον πέταξαν έξω από το σπίτι!».

Φωτο από protothema.gr

Όλα αυτά η Τζούλια τα έζησε στην ευαίσθητη ηλικία των έξι χρόνων :

«Στην Ελλάδα όταν ήρθα ήμουν 13 ετών. Με τον μπαμπά μου τώρα δεν έχω καθόλου σχέσεις. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6. Από τα 6 μέχρι τα 9 ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα πως είχε πεθάνει. Όταν μετά εμφανίστηκε εγώ ήμουν πιο αντιδραστική απέναντί του. Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά. Πάντα αισθανόμουν πως είχε μια περίεργη ενέργεια. Ίσως αν μου έδειχνε παραπάνω αγάπη μπορεί και να το προσπερνούσα. Ήταν στον δικό του πλανήτη. Τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του και εγώ το καταλάβαινα. Ερχόταν σπάνια για να με δει. Και στα γενέθλια ερχόταν με το ζόρι.

Μέχρι και το δώρο που έφερνε ήταν αγορασμένο από τη μαμά του. Με τη μαμά του είμαστε πολύ καλά, κρατάμε επαφές. Στα 18 μου έψαξε για να με βρει, τηλεφωνικώς. Αυτά που ξεστόμισε με απώθησαν ακόμη πιο πολύ. Δεν είχε δώσει για μένα ποτέ ένα ευρώ και στα 18 μου βρήκε το τηλέφωνο της μαμάς μου και είπε πως ήρθε η ώρα να τον βοηθήσω οικονομικά. Η μαμά μου θύμωσε πολύ. Είμαι πλέον πολύ ψύχραιμη».

Το μοντελίνγκ και η τηλεόραση

Ξεκίνησε να ασχολείται με την τηλεόραση τον Οκτώβριο του 2014 όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού την συμπεριέλαβαν στα κορίτσια που παρουσίαζαν τη μόδα στην πρωινή τους εκπομπή.

Την επόμενη χρονιά στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα του θα την εντάξει και ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Mega με μία». Εκεί οι υπεύθυνοι του Star θα δουν στα μάτια της το κορίτσι που αναζητούσαν προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στο παιχνίδι «Τροχός της Τύχης».

Μετά από 2,5 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην εκπομπή η ίδια αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με κάτι άλλο και συγκεκριμένη με την ζωγραφική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook