Αν έπρεπε να μιλήσουμε για την go-to αγορά της σεζόν, είναι αυτή

Είτε σου αρέσει είτε όχι, η μόδα της δεκαετίας του 2000 έχει επιστρέψει – αυτό συμπεριλαμβάνει τις Juicy Couture φόρμες, τα trucker hats και τα jean καμπάνα ή αλλιώς bootcut. Η Bella Hadid μόλις υιοθέτησε μια άλλη τάση από εκείνη την δεκαετία: την maxi jean φούστα. Σκέψου την Christina Aguilera όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι Dirrty το 2002 και την Britney στα MTV VMAs το 2000.

Η midi φούστα είναι το ιδανικό item για τη μεταβατική γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου
Η maxi jean φούστα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της street μόδας

Πριν λίγες μέρες, η Hadid εμφανίστηκε στην Νέα Υόρκη φορώντας αυτό το iconic κομμάτι. Η φούστα της είχε μερικά patches και ξεφτίδια. Μας θύμισε αμέσως τα στυλ που φορούσαν οι Mandy Moore και Christina Aguilera την δεκαετία του 2000 – αν και το styling του μοντέλου ήταν λίγο πιο μοντέρνο. Η Bella Hadid συνδύασε την maxi jean φούστα με ένα tank top, μπότες biker μέχρι την γάμπα και μια μικρή τσάντα ώμου.

Είσαι έτοιμη λοιπόν για την επιστροφή της jean φούστας σε maxi γραμμή;

Η Hadid παρέχει τουλάχιστον έναν κομψό νέο τρόπο να την φορέσεις. Ίσως να είναι το νέο fashion styling challenge σου για το φθινόπωρο. Επειδή αυτές οι φούστες έχουν μεγάλο όγκο από μόνες τους, πρέπει να συνδυάζονται με εφαρμοστά και ντελικάτα μπλουζάκια. Δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες για να πάρεις έμπνευση.

Αν πείστηκες και θέλεις επιτέλους να προσθέσεις ένα western ύφος στα σύνολά σου, στην gallery θα βρεις 7 κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

 

 

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @motherdenim 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook