Επιστολή -  κάλεσμα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς απέστειλε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Κουνενάκης, ενόψει της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιείται την ερχόμενη Τετάρτη, με σκοπό να βρεθούν τρόποι επίλυσης της οικονομικής κρίσης που έχει "χτυπήσει" την τοπική κοινωνία.


Στην επιστολή του ο κ. Κουνενάκης αναφέρει

"Όπως γνωρίζετε οι οικονομικές δυσκολίες των καιρών, έχουν οδηγήσει πολλούς συνανθρώπους μας στο περιθώριο και στην απόγνωση.

Προοιωνίζεται ένας βαρύς χειμώνας και πολλοί συνδημότες μας έχουν την ανάγκη της θαλπωρής και της αλληλεγγύης.

Διαπιστώνουμε ότι πολλοί συμπολίτες και φορείς με ευαισθησία, θέλουν να βοηθήσουν στο κίνημα αλληλεγγύης που έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

Στο πλαίσιο αυτό χρειάζεται να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας, να ενώσουμε τις προσπάθειές μας ,ώστε η βοήθειά μας να γίνει με τα μέσα που απαιτούνται και η βοήθεια να πάει εκεί που πρέπει.

Σας καλούμε λοιπόν την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18.00 στη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου(Γ΄όροφος ΡΕΞ) για να συζητήσουμε τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος ,τις πρωτοβουλίες που θα πάρουμε και τις ενέργειες που θα κάνουμε καθώς και τον συντονισμό μας"