Του Κωνσταντίνου Συλιγάρδου

Οι απρέπειες έξω από τον μητροπολιτικό ναό των Αθηνών όσο καταδικασταίες κι αν είναι, βγάζουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.

Την ώρα που η χώρα αποχαιρετά τον άνθρωπο που ένωσε και δεν δίχασε ούτε στιγμή, που αφήνει παρακαταθήκη την ομόνοια και ομοψυχία, λίγοι κομματικοί χούλιγκανς αποδοκιμάζουν και επευφημούν πολιτικούς.

Απίστευτα πράγματα.

Κατάσταση που δείχνει και φωτίζει  την καταβόθρα στην οποία ζουν αυτοί οι πίθηκοι και από την οποία ξετρύπησαν με όλη τους την μπόχα για να βρωμίσουν μια τέτοια ιερή ώρα και για να μας αποδείξουν ότι, κι όμως ζουν ανάμεσα μας, ακόμα και στις κηδείες.
 
Δείχνει επίσης ότι γύρω μας θα υπάρχουν πάντα κατακάθια που όχι μόνο στερούνται βασικών κανόνων ευπρέπειας και αστικού πολιτισμού, αλλά και υπέρμετρα ανόητοι που εξέθεσαν τον πολιτικό φορέα που τα στεγάζει, τα υποθάλπει και ίσως χρηματοδοτεί τα φτηνιάρικα τρολ, όπως έχει ακουστεί έναντι ευτελούς τιμήματος.

Κατέδειξαν όμως παράλληλα και σε όλους τους πολίτες που έγιναν μάρτυρες αυτής της στάσης την άποψη που έχει ο φορέας τους περί συνενόησης και συναίνεσης, ενότητας και σεβασμού, μιας και δεν διάβασα όσο κι αν μάταια περίμενα τόσες ώρες μια ανακοίνωση καταδίκης.

Απεναντίας είδα και κάποιους κομματικούς που χάρηκαν, το χειροκρότησαν κι αυτό δείχνει την ακόμα μεγαλύτερη παρακμή και λουμπενιά τους.

Δυστυχώς όλοι όσοι μια τέτοια στιγμή δεν καταδικάζουν αυτό τον  χουλιγκανισμό, είναι το ίδιο πίθηκοι με τους μπαμπουΐνους αυτούς, και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται απ’ το υγιές κομμάτι της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιον έκραξαν ούτε ποιον χειροκρότησαν αυτά τα φασιστοειδή.

Θα έγραφα άλλωστε ακριβώς τα ίδια ακόμα κι αν η ιστορία ήταν ανάποδα ή αλλιώς (…) όπως το έχω κάνει για άλλες περιπτώσεις.

Κρίνω μόνο το περιστατικό και τα βρωμερά κομματικά ούγκανα !

Πάλι καλά που αμέσως μετά δεν πήγαν να ξανακάψουν και τίποτα εργαζόμενους σε τράπεζα …

Πολλά τα μπάζα, μικρή η χωματερή! 

Μίκη Συγνώμη…
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook