The Voice: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Η πρώτη ανάρτηση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η πρεμιέρα του «The Voice» έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ

Το μουσικό talent show «The Voice» επιστρέφει για έκτη σεζόν στον ΣΚΑΪ, με μία μεγάλη αλλαγή. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποχωρεί από την κριτική επιτροπή, και την αντικαθιστά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Για ακόμα μία χρονιά, παρουσιαστής του σόου θα είναι ο Survivor Γιώργος Λιανός. Το τρέιλερ παίζει ήδη στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Η πρεμιέρα του «The Voice» έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε μια φωτογραφία από το stage του μουσικού παιχνιδιού στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Θυμίζουμε ότι νικήτρια coach της περασμένης σεζόν ήταν η Έλενα Παπαρίζου με την 19χρονη τραγουδίστρια Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εισβάλλει στο «σπίτι» του Voice

Tο φετινό διαφημιστικό σποτ ξεκινά με τον Σάκη Ρουβά να προετοιμάζει τα υλικά του για να μαγειρέψει, ενώ σιγοτραγουδά «We are family». Στην παρέα προστίθεται η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης που τραγουδούν στους ίδιους ρυθμούς. Στο σπίτι μπαίνει και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Η… οικογενειακή στιγμή διακόπτεται όταν το κουδούνι χτυπά και μπαίνει φρέσκος φρέσκος ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Πρόσφατα ο τραγουδιστής παρέλαβε από τα χέρια της Ιωάννας Μαλέσκου το βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο Λαϊκού κομματιού στα MAD Video Music Awards 2021 για το τραγούδι «Αθήνα μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook