Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στο χωριό Φόδελε του Δήμου Μαλεβιζίου, η Αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις για μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Την επιχείρηση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου που έχοντας τις πληροφορίες, εδώ και αρκετό καιρό, προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης σε ξαφνικές επισκέψεις στην περιοχή του Φόδελε και στις ορεινές περιοχές με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην σύλληψη επτά ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών. 

Η επιχείρηση δε ήταν τόσο αστραπιαία που συνελήφθησαν και αγοραστές των ναρκωτικών που εκείνη την ώρα ήταν πάνω στο “αλισβερίσι”. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο είχε βρεθεί οικογένεια, με γνωστή δράση στον χώρο των ναρκωτικών, και παρακολουθούνταν οι κινήσεις τους εδώ και αρκετό καιρό οπότε και όταν η Αστυνομία “έδεσε” την υπόθεση προχώρησε στην σύλληψη τους. 

Όταν ξεκίνησε να πέφτει ο ήλιος και δίχως να χαθεί χρόνος, άνδρες των ΟΠΚΕ περικύκλωσαν την περιοχή που βρίσκεται απέναντι σε πρατήριο υγρών καυσίμων και η οποία οδηγεί στα βουνά πέριξ του χωριού του Φόδελε με αποτέλεσμα να κλείσουν κάθε δίοδο προς την Εθνική Οδό Ηρακλείου  – Ρεθύμνου όπου θα μπορούσαν να ξεφύγουν. Οι κάτοχοι των ναρκωτικών πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω, αγοραστές δεν μπορούσαν να διαφύγουν με αποτέλεσμα να τρέχουν μέσα στους χωματόδρομους, δίχως όμως, νόημα και στο τέλος έγιναν επτά συλλήψεις για κατοχή ναρκωικών ενώ οι έρευνες πρόκειται να συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας αφού όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες αναμένεται να βρεθούν λαβράκια γύρω από την εν λόγω περιοχή. Συνολικά κατασχέθηκαν έξι με επτά κιλά χασίς και σημαντική ποσότητα κοκαΐνης που επρόκειτο να βγει στην αγορά του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook