Για πρώτη φορά στην καρδιά της Αθήνας – Μοναδικό υπερθέαμα από 48 αγωνιστικά αυτοκίνητα, με απίστευτες ταχύτητες COSMOTE 5G – Συνδρομητές COSMOTE απόλαυσαν από προνομιακή θέση τον αγώνα

Ένα εντυπωσιακό θέαμα, με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και δυνατές συγκινήσεις, επεφύλασσε στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού η “COSMOTE 5G ATHENS STAGE”, η πρώτη ειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Με «τέρμα τα γκάζια», 48 πληρώματα προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό τρέχοντας με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα με «υψηλές ταχύτητες COSMOTE 5G».

Τα βλέμματα του παγκόσμιου motorsport ήταν στραμμένα στην πλατεία Συντάγματος, όπου έκαναν την εμφάνισή τους τα αυτοκίνητα λίγα μόλις λεπτά μετά την εκκίνηση του φημισμένου αγώνα κάτω από την Ακρόπολη. Περνώντας με μεγάλες ταχύτητες μπροστά από το κτίριο της Βουλής στην Λεωφόρο Β. Αμαλίας και στρίβοντας διαδοχικά αριστερά, πέρασαν γύρω από κυκλικά εμπόδια και τερμάτισαν επί της οδού Γεωργίου Α΄, έχοντας κυκλώσει την πλατεία. Μια συναρπαστική διαδρομή ταχύτητας και δεξιοτεχνίας, μήκους περίπου 1 χλμ., όπου κορυφαίοι οδηγοί παγκοσμίου φήμης έδειξαν τις ικανότητές τους στους θεατές που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν ζωντανά από την COSMOTE TV.

«Το “COSMOTE 5G ATHENS STAGE” ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Μια εντυπωσιακή διαδρομή στην καρδιά της Αθήνας που συνδύασε για πρώτη φορά έναν από τους σημαντικότερους αγώνες ταχύτητας με την ταχύτερη τεχνολογία κινητής των τελευταίων ετών, το COSMOTE 5G. Είναι χαρά και τιμή μας να στηρίζουμε σημαντικά γεγονότα που προβάλλουν τη χώρα μας στο εξωτερικό», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.

Συνδρομητές της COSMOTE είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από προνομιακή θέση στην VIP area τις προσπάθειες των οδηγών, ενώ όσοι βρέθηκαν στην πλατεία μπορούσαν να επισκεφτούν και το περίπτερο της COSMOTE και να συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ειδικής διαδρομής, οι θεατές θαύμασαν από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο εσωτερικό της πλατείας (σε καθεστώς parc fermé), όπου και διανυκτέρευσαν.

Μια μέρα πριν από την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο παγκόσμιος τελικός eSports WRC The Official Game, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ. Ένα eSports gaming event που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και ξένων παικτών παγκοσμίως, με την στήριξη της COSMOTE.

Το εμβληματικό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που επέστρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC) μετά από 8 χρόνια απουσίας, διεξάγεται, με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE, 9-12 Σεπτεμβρίου, με ειδικές διαδρομές στην Πελοπόννησο και τη Λαμία, όπου θα γίνει και ο τερματισμός. Τα κανάλια COSMOTE SPORT προσφέρουν στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού υψηλού επιπέδου κάλυψη, μεταδίδοντας ζωντανά και αποκλειστικά όλα όσα θα συμβούν στις ειδικές διαδρομές του αγωνιστικού τριημέρου.

5G: Το δίκτυο με τις απίστευτες ταχύτητες

Το COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα[1] με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[2] που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Τις απεριόριστες δυνατότητες του COSMOTE 5G μπορούν να απολαμβάνουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps.  

[1] Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία στις ιστοσελίδες των παρόχων

[2] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook