Οι επισκέψεις για Στέφανο Ντούσκο και Ευαγγελία Αναστασιάδου στα Χανιά περιλάμβαναν και την παρουσία τους στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή.

Οι δύο πρωταθλητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κ. Καλογερή, παρουσία της προέδρου του ΝΑΟ Σούδας και μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πέπη Κελαϊδή, για τις εμπειρίες της συμμετοχής τους σε παγκόσμιες διοργανώσεις. Ειδική αναφορά έγινε στην απίστευτη επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Τόκιο από τον Στέφανο Ντούσκο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ντούσκο και αναμνηστικό δώρο στην Αναστασιάδου.

Η ανακοίνωση της Π.Ε. Χανίων είναι η εξής:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, υποδέχθηκε στο γραφείο του, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας του Τόκιο, Στέφανο Ντούσκο, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά αυτή τη χρονική περίοδο. Ο Ολυμπιονίκης συνοδευόταν από την ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Ευαγγελία Αναστασιάδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τους δύο αθλητές για την εμπειρία της συμμετοχής τους σε κορυφαίες παγκόσμιες διοργανώσεις, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους, σε σχέση με τους διαγωνιζόμενους από χώρες περισσότερο προηγμένες στον αθλητικό τομέα.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Καλογερής απένειμε τιμητική πλακέτα στον Στέφανο Ντούσκο και αναμνηστικό δώρο στη συναθλήτριά του και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους στο κορυφαίο επίπεδο που ήδη βρίσκονται σήμερα. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook