Η προξενήτρα και οι αποκαλύψεις χρόνια μετά

Ο Άσλεϊ Κόουλ δεν ενδιαφερόταν για ένα ραντεβού με τη Μέγκαν Μαρκλ, αποκάλυψε η πρώην φίλη της δούκισσας η πρώην φίλη της δούκισσας Λίζι Κάντι, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Όσα είπε η 53χρονη ραδιοφωνική παραγωγός φαίνονται να μη συμφωνούν πάντως με όσα είχαν γίνει γνωστά παλιότερα, σύμφωνα με τα οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής ήταν εκείνος που πολιορκούσε τη Μαρκλ το 2013.

Χρόνια μετά, η Λίζι υποστήριξε ότι ο 40χρονος Άσλεϊ δεν ήθελε να κυνηγήσει τη σημερινή δούκισσα του Σάσεξ, όταν εκείνη είχε αναλάβει τον ρόλο της προξενήτρας και ήθελε να τα φτιάξει στη Μέγκαν Μαρκλ με έναν Βρετανό, μετά από μια συνάντηση σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Σε δηλώσεις της τον περασμένο Ιούνιο, η Λίζι είπε: «Η Μέγκαν είπε ότι αγαπούσε το Λονδίνο και θα ήθελε έναν Άγγλο σύντροφο, έτσι έπιασα το κινητό μου για να δω ποιον ξέρω που θα ήταν καλός για εκείνη.

Προσπάθησα να της βρω έναν φίλο – ο Άσλεϊ Κόουλ δεν ενδιαφερόταν τόσο – αλλά προσπάθησα να της τα φτιάξω, κάτι που είναι αστείο όταν το σκέφτομαι», σημείωσε.

Οι ισχυρισμοί της Λίζι έρχονται χρόνια αφότου η δημοσιογράφος της Daily Mail, Κέιτι Χιντ, ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ της έδειξε μηνύματα που ο πρώην ποδοσφαιριστής της έστελνε. «Η Μέγκαν έβγαλε ένα iPhone από την τσάντα της, μου έδειξε μια φωτογραφία ενός εμφανίσιμου άντρα στον λογαριασμό της στο Twitter και είπε: “Τον ξέρεις αυτόν τον τύπο, Άσλεϊ Κόουλ;”. “Και βέβαια”, είπα ήρεμα. Συνέχισε: “Θέλει να βγούμε ραντεβού ενώ είμαι εδώ στο Λονδίνο. Τι πιστεύεις; Τον ξέρεις;”».

Εκείνη την εποχή ο Άσλεϊ έπαιζε στην Τσέλσι και κέρδιζε περίπου 100.000 λίρες την εβδομάδα, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.

Η Μέγκαν Μαρκλ όμως φέρεται να μην έμαθε και πολύ κολακευτικά πράγματα για τον αθλητή και κυρίως για το γεγονός ότι ήταν άπιστος και έτσι αποφάσισε να μην το προχωρήσει.

Η γνωριμία με τον πρίγκιπα Χάρι σε ένα ραντεβού στα τυφλά ήρθε αργότερα και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018. Σήμερα έχουν δύο παιδιά, τον Άρτσι και τη μικρή Λίλιμπετ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook