Ένα πρόβλημα που εξελίσσεται σε φαύλο κύκλο.

Σε χρόνιο εξελίσσεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι της Παλιάς (κυρίως) πόλης στα Χανιά που έχουν την …ατυχία να ζουν σε σπίτι κοντά σε μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το πρόβλημα μεγιστοποιείται φυσικά όταν πρόκειται για μια πόλη, όπως τα Χανιά, που είναι από τις πλέον “εμπορικές” τουριστικά και οι οποίες, φυσιολογικά, “κατακλύζονται” από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μια τέτοια καταγγελία έφτασε και στο Flashnews.gr από κατοίκους της οδού Νταλιάνη που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πολυσύχναστο και άκρως επισκέψιμο δρόμο, κυρίως από τη νεολαία (και όχι μόνο) αφού τα καταστήματα της περιοχής έλκουν για να πεεράσουν μια ευχάριστη βραδιά.

Όπως καταγγέλλεται στο Flashnews.gr, κάτοικοι που ζουν σχεδόν πίσω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής δεινοπαθούν το καλοκαίρι λόγω της δυνατής μουσικής και είθισται πλέον να κοιμούνται μετά τις 5 τα ξημερώματα.

Εξαιτίας αυτού, έχουν καλέσει πολλές φορές την αστυνομία, η οποία σε απάντησή της έχει αναφέρει στους κατοίκους ότι πέρασαν περιπολία από το κατάστημα αλλά η μουσική ήταν χαμηλά. Το γεγονός αυτό φυσικά αμφισβητείται από τους πολίτες που βρίσκονται στα κάγκελα, αφού σε ώρα, δικής τους κοινής ησυχίας, η μουσική είναι στη διαπασών!

Είναι  ένα πρόβλημα που πραγματικά αποτελεί “φαύλο κύκλο” σε πολλές περιοχές στα Χανιά και ουδείς μέχρι στιγμής έχει κατορθώσει να βρει λύση.

Μέχρι τότε, κάτοικοι που θέλουν να ξεκουραστούν γιατί (τις περισσότερες περιπτώσεις) εργάζονται την επόμενη μέρα ή έχουν παιδιά που κοιμούνται θα έρχονται σε ρήξη με άλλους ιδιοκτήτες καταστημάτων που, επίσης θέλουν νακάνουν τη δουλειά τους…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook