Ποια η αντίδρασή τους και πώς το χειρίστηκαν με τα μέσα

Χάρη στην επιπλέον πίεση που προκαλεί το γεγονός ότι οι celebrities ζούνε την ζωή τους μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητες, οι γάμοι τους φαίνονται να είναι πιο ευάλωτοι από καθενός άλλου. Ειδικά στην περίπτωση που έχουν να επιλύσουν πολλά σοβαρά θέματα, όπως εκείνο της απιστίας, εκτός από το ουσιαστικό πρόβλημα που τους απασχολεί έχουν να σκεφτούν και πώς θα αντιμετωπίσουν τα μέσα. Και στις περισσότερες περιπτώσεις όλοι μας ξεχνάμε ότι πίσω από τη λάμψη και το glam του εκάστοτε ζευγαριού, υπάρχει ένα πραγματικό ζευγάρι και μία απατημένη σύζυγος που προσπαθεί να βρει διέξοδο και τη σωστή λύση στο οικογενειακό της πρόβλημα.

Μπιγιονσέ- Τζέι Ζ

Ο Τζέι Ζ και η Μπιγιονσέ παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2008, ωστόσο οι φήμες περί απιστίας άρχισαν να σκιάζουν το γάμο τους. Μάλιστα, οι στίχοι διάφορων τραγουδιών της σταρ της ποπ δείχνουν ότι η Μπιγιονσέ είχε ασχοληθεί με διάφορα σοβαρά συζυγικά θέματα για κάποιο χρονικό διάστημα. Ενώ και ο ίδιος σε διάφορες συνεντεύξεις του έχει παραδεχτεί ότι δεν ήταν και τόσο σωστός απέναντι στη σύζυγό του, αποδίδοντας την απιστία του στην πολύ σκληρή ανατροφή του, η οποία δεν του επέτρεπε να συνδεθεί συναισθηματικά με τις γυναίκες. Το 2018, ωστόσο, μοιράστηκε με τον Ντέιβιντ Λέτερμαν σε ένα επεισόδιο του Netflix My Next Guest Needs No Introduction ότι «Θέλω να έχω τα συναισθηματικά εργαλεία που χρειάζονται για να κρατήσω την οικογένειά μου μαζί».

Χίλαρι- Μπιλ Κλίντον

Σε ένα τηλεδιάσκεψη στις 26 Ιανουαρίου του 1998, ο Μπιλ Κλίντον είπε την πλέον αλησμόνητη φράση, σύμφωνα με το Time, «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με αυτήν τη γυναίκα, την κυρία Λεβίνσκι». Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα, μετά από μαρτυρία ενώπιον μιας μεγάλης επιτροπής στις 17 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς, ο πρώην πρόεδρος αποκάλυψε σε συνέντευξη τύπου ότι «Είχα μια σχέση με την κυρία Λεβίνσκι που δεν ήταν κατάλληλη. Στην πραγματικότητα, ήταν λάθος, ένα κρίσιμο σφάλμα στην κρίση και μια προσωπική αποτυχία εκ μέρους μου για την οποία είμαι αποκλειστικά και πλήρως υπεύθυνος». Η Λεβίνσκι, όμως, δεν ήταν η μόνη γυναίκα με την οποία ο Κλίντον φέρεται να είχε σχέση, κατά την διάρκεια του γάμου του με τη Χίλαρι. Σύμφωνα με το TIME, η Πάουλα Τζόουνς κατηγόρησε την Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση το 1994. Παρά τις ασπονδίες του, η Χίλαρι Κλίντον έμεινε δίπλα στον σύζυγό της, ακόμη και όταν εκείνος είχε κατηγορηθεί τον Δεκέμβριο του 1998.

Τόρι Σπέλινγκ- Ντιν ΜακΝτέρμοτ

Η Τόρι Σπέλινγκ και ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ παντρεύτηκαν στα νησιά Φίτζι το 2006. Λίγα χρόνια αργότερα, το Δεκέμβριο του 2013, το Us Weekly αναφέρει ότι ο ΜακΝτέρμοτ είχε απατήσει την σύζυγό του μετά από ένα βράδυ σε ένα μπαρ στο Τορόντο. Μετά την δημοσιοποίηση της απιστίας του ο ΜακΝτέρμοτ δήλωσε ότι νιώθει ντροπή και ότι αυτό που έκανε ήταν αηδιαστικό. Από την πλευρά της η Σπέλινγκ αποκάλυψε στο E! το 2016 ότι «Μπορώ 100% να ξεπεράσω την απιστία. Αυτό που δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ξεπεράσω είναι οι συμπεριφορές στη σχέση, τα θέματα που δεν συζητήθηκαν, ο θυμός σε μια σχέση. Πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την ίδια την απιστία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook