Γράφει Ο Παραπολιτικός

Σε μεγάλο πρόβλημα εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες για τον συνδυασμό «Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο» με επικεφαλής τον Γιώργο Τοπολιανάκη, το email που απέστειλε πριν λίγες ημέρες ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Χανιών.

Το email εστάλη στις 10/09 και προσκαλεί τα μέλη να στηρίξουν μέλος του κόμματος τους που συμμετέχει στον συνδυασμό «Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο», δίνοντας έμμεση στήριξη με αυτόν τον τρόπο στον ίδιο τον συνδυασμό. 

Το email αυτό έχει προκαλέσει αναταράξεις στον συνδυασμό, αφού αρκετά από τα μέλη του ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία, ενώ όπως ακούγεται υπάρχουν και πρόσωπα με ενεργό ρόλο στο κόμμα της ΝΔ που «δίνουν μάχη» αυτές τις ημέρες για την πρωτιά. 

Όλα αυτά, καθώς, μετά και την χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι ο συνδυασμός κατεβαίνει «χωρίς κομματικά δεκανίκια, χωρίς προστάτες και χωρίς ανθρώπους να μας λένε τι να κάνουμε», ήδη έχουν αρχίσει τα παράπονα και οι γκρίνιες σε όλα τα επίπεδα και βέβαια δεν είναι λίγοι που σχολιάζουν και το γεγονός ότι είναι και αθέμιτο έναντι των άλλων, το ένα μέλος του συνδυασμού να έχει την στήριξη ενός κόμματος. 

Πλέον μετράμε ανάποδα τις ώρες για τις εκλογές και να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο τελικό αποτέλεσμα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook