Λόγω αποχώρησης του γενικού γραμματέα – Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ

“Στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων στις 06/09/2021 υπέβαλε την παραίτησή του ο συνάδελφος Μπιχάκης Φώτης από γενικός γραμματέας και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ, στα πλαίσια της πάγιας θέσης για περιοδική εναλλαγή στις θέσεις των αιρετών εκπροσώπων  της «Πρωτοβουλίας- Παρέμβασης Εκπαιδευτικών»,  παράταξης την οποία εκπροσώπησε. Τη θέση  αναλαμβάνει η συνάδελφος Κιντή Δώρα.

Μετά την παραίτηση του συναδέλφου τέθηκε αυτόματα θέμα ανασυγκρότησης του προεδρείου του ΔΣ για τις θέσεις του γενικού γραμματέα, του αντιπροέδρου, του οργανωτικού γραμματέα και του ταμία. Η πρόταση του προεδρείου για τη θέση του γενικού γραμματέα ήταν η συνάδελφος Κιντή Δώρα, η οποία εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία.

Για τη θέση του αντιπροέδρου ξαναέθεσε υποψηφιότητα ο συνάδελφος Τσαμαντάκης Γιάννης, ο οποίος επανεξελέγη με σχετική πλειοψηφία. Για τη θέση του οργανωτικού γραμματέα ξαναέθεσε υποψηφιότητα η συναδέλφισσα Γαυγιωτάκη Μαρία, η οποία επανεξελέγη με σχετική πλειοψηφία,   ενώ για τη θέση του ταμία επαναπροτάθηκε από το προεδρείο ο συνάδελφος Μπέλμπας Χρήστος, που επανεξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία .

Ως εκ τούτου, η σύνθεση του νέου προεδρείου της ΕΛΜΕ Χανίων έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κυριακάκης Γιάννης (τηλ 6972052015)
Γενική γραμματέας: Κιντή Δώρα (τηλ. 6945084716)
Αντιπρόεδρος: Τσαμαντάκης Γιάννης
Οργανωτική γραμματέας: Γαυγιωτάκη Μαρία
Ταμίας: Μπέλμπας Χρήστος”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook