Αντάλλαξαν μηνύματα μέσω Instagram για τα σχόλια του μοντέλου και παρουσιαστή

Την ενόχλησή του για όσα λένε Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη για τους νέους, που δήθεν δεν έχουν διάθεση για δουλειά, εξέφρασε ο γνωστός YouTuber, Αλέξανδρος Κοντοπίδης.

Το ζευγάρι τοποθετήθηκε χθες εκ νέου για τις δηλώσεις της Ιωάννας το καλοκαίρι για τους Παξούς, προσπαθώντας να… συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα αλλά δεν φαίνεται να τα κατάφεραν.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν τις δηλώσεις ήταν και ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης, ο οποίος ανέβασε στα stories του Instagram ένα δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, χαρακτηρίζοντάς τον «γλάστρα». «Αυτήν εδώ τη γλάστρα την ξε@@@@@ε ή επειδή είναι με την Τούνη την αφήνουμε;» έγραψε χαρακτηριστικά ο YouTuber.

«Έχεις απόλυτο δίκιο, γλάστρα αλλά με α… που είπα την γνώμη μου. Σε ευχαριστώ πολύ» του απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Κοντοπίδης επανήλθε με νέο στόρι; «Καλά μην κλάψεις Μήτσο, ηρέμησε. Το α… είναι άγνοια, αναισθησία ή αρχ…α. Δεν είναι κατόρθωμα να λέει κάποιος ασυναρτησίες, δεν ξέρω γιατί κομπάζεις. Εγώ ευχαριστώ που υπάρχεις και βλέπω τα χειρότερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook