Θα πραγματοποιηθεί για 3η χρονιά ο Αγώνας  Δρόμου, με την επωνυμία “ 3ος Δρόμος Μουσούρων” και θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος Πλατανιά,  σε συνεργασία με το  Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων και  συνδιοργανωτή την  Περιφέρεια Κρήτης, καθώς  και την υποστήριξη της ΕΛΑΣ, του Ερυθρού Σταυρού και του ΣΥ.ΦΑ.Χ., θα πραγματοποιήσουν για 3η χρονιά τον Αγώνα  Δρόμου, με την επωνυμία “ 3ος Δρόμος Μουσούρων”.

Οι διαδρομές οι οποίες έχουν προσδιορισθεί, διασχίζουν μεγάλο αριθμό Τοπικών Κοινοτήτων και συγχρόνως είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Στη διοργάνωση συμμετέχουν όλα τα Τοπικά Συμβούλια και οι Σύλλογοι της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα οι διαδρομές που θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι οι ακόλουθες με τη πρώτη διαδρομή να υπολογίζεται στα  21 χιλιόμετρα με ώρα εκκίνησης 9:00π.μ., από τη γέφυρα του Φουρνέ. Η διαδρομή είναι Φουρνές-Σκινές-Αλικιανός-Βατόλακος-Κουφός- Αλικιανός-Φουρνέ- Μεσκλά (τερματισμός). Η δεύτερη διαδρομή υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα με ώρα εκκίνησης 10:30π.μ. από την Πλατεία Σκινέ. Η διαδρομή θα είναι Σκινές -Αλικιανός-Φουρνές –Μεσκλά (τερματισμός). Η τελευταία διαδρομή που είναι και η πιο μικρή, στα 4 χιλιόμετρα και ξεκινάει στις 10:45, από τη Γέφυρα Φουρνέ, θα ακολουθήσει τη διαδρομή Φουρνέ –Μεσκλά (τερματισμός)

Στο αγώνα θα ληφθούν όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού COVID 19 , σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook