Δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση και διεξαγωγή του συνεδρίου, ώστε οι προσκεκλημένοι ιατροί από την Ελλάδα και τον κόσμο να γνωρίσουν την κρητική φιλοξενία και τις ιδιαιτερότητες του τόπου

Τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό,επισκέφτηκαν σήμερα (15/9) η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 21ου πανελλήνιου συνεδρίου ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α και ομότιμη καθηγήτρια Αναισθησιολογίας και Θεραπείας Πόνου, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Ιωάννα Σιαφάκα και η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Θεραπείας πόνου και παρηγορητικής φροντίδας Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορητικής Αγωγής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθηνά Βαδαλούκα.

Στην συνάντηση, συμμετείχε  η αντιδήμαρχος Υγείας – Δημοσίων Σχέσεων κ. Ευαγγελία Φανουράκη, ενώ δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση και διεξαγωγή του συνεδρίου, ώστε οι προσκεκλημένοι ιατροί από την Ελλάδα και τον κόσμο να γνωρίσουν την κρητική φιλοξενία και τις ιδιαιτερότητες του τόπου και μεταγενέστερα οι ίδιοι κι οι οικείοι τους ως επισκέπτες να επανέλθουν.

Ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την οργάνωση και διεξαγωγή του συνεδρίου στην πόλη του Αγίου Νικολάου, τονίζοντας ότι ο Δήμος, επιδιώκει την φιλοξενία και στήριξη ανάλογων διοργανώσεων δεδομένου ότι ο συνεδριακός τουρισμός, αποτελεί ένα “ισχυρό χαρτί”, για τις πόλεις που διαθέτουν τις υποδομές και το Know how σχετικών εκδηλώσεων καθώς προσελκύουν στοχευμένα κόσμο και λειτουργούν ως πρεσβευτές του προορισμού.

Εξάλλου, σε δήλωση της η αντιδήμαρχος Υγείας – Δημοσίων Σχέσεων κ. Ευαγγελία Φανουράκη, επιβεβαίωσε ότι κάθε αντίστοιχη δράση, όπως αυτή του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας που φιλοξενείται από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021,στο ξενοδοχείο Mirabello Bay,παρουσιάζει έντονο υγειονομικό ενδιαφέρον, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εξωστρέφεια του Δήμου, δημιουργώντας σχέσεις και δεσμούς για το μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook