Το φιλικό με την Επισκοπή (18/09, 17:15) γνωστοποίησαν τα Χανιά, αναφέροντας τι θα ισχύσει για την είσοδο στο γήπεδο.

Ακολουθώντας την ΚΥΑ τα Χανιά γνωστοποίησαν ότι η είσοδος επιτρέπεται για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο διάστημα, ενώ προβλέπονται τεστ για ανήλικους από 12 έως 17 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χανίων είναι η εξής:

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:15, στο γήπεδο Περιβολίων, η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι την Επισκοπή.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του Covid-19 για την είσοδο των θεατών στο γήπεδο ισχύουν τα εξής:

«Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ θεατές ή ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ το τελευταίο εξάμηνο και για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως και δεκαεπτά (17) ετών προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα».

Εκτός των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης οι ενήλικες θα πρέπει να επιδείξουν κατά την είσοδο στο γήπεδο και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook