Στους κορυφαίους προορισμούς η Κρήτη.

Στην τρίτη θέση των προτιμήσεων των Αυστριακών τουριστών για φθινοπωρινές διακοπές βρίσκεται η Κρήτη, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η TUI Αυστρίας, η οποία διαπιστώνει  αυξημένη ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια σε μεσογειακούς προορισμούς και ως εκ τούτου προχώρησε σε αύξηση των προσφερόμενων πακέτων μέχρι το κλείσιμο της φετινής τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα με την TUI, στην τρέχουσα κατάταξη των φθινοπωρινών διακοπών της TUI από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2021, η Ισπανία με τα Κανάρια Νησιά και τη Μαγιόρκα προηγείται της Αιγύπτου και της Κύπρου, στους προορισμούς μεσαίων αποστάσεων. Η TUI προσφέρει πακέτα πτήσεων για την Τενερίφη για τις φθινοπωρινές διακοπές από τη Βιέννη και το Σάλτσμπουργκ. Εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις από τη Βιέννη για τη Χουργκάντα. Υπάρχουν επίσης θέσεις  για την Κρήτη (από τη Βιέννη, το Λιντς, το Γκρατς και το Σάλτσμπουργκ), τη Ρόδο (από τη Βιέννη, το Λιντς και το Σάλτσμπουργκ) και τη Σαντορίνη, καθώς και για την Αττάλεια και τη Σμύρνη στην Τουρκία.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για το ηλιόλουστο νησί της Κύπρου, η TUI πρόσθεσε μια επιπλέον πτήση από τη Βιέννη προς τη Λάρνακα από τις 23 έως τις 30 Οκτωβρίου. Ένα ιδιαίτερο αξιοθέατο αυτό το φθινόπωρο: Το νέο ROBINSON Club Cyprus, το οποίο αγαπήθηκε από τους Αυστριακούς τα τελευταία χρόνια.

Σε προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, ως συνήθως, οι Μαλδίβες, ακολουθούμενες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι μπροστά. Υπάρχει επίσης διαθεσιμότητα για ταξιδιωτικά πακέτα με την πρώτη πτήση στο Κανκούν στις 24 Οκτωβρίου με την Austrian Airlines.

Στα πακέτα της  TUI έως τις 31 Οκτωβρίου 2021, περιλαμβάνεται η δωρεάν ταξιδιωτική προστασία Covid-Protect. Αυτή η ταξιδιωτική προστασία καλύπτει επίσης την αντίστοιχη φροντίδα σε περίπτωση ταξιδιού σε περιοχή κινδύνου και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια επίσκεψη γιατρού, τεστ Covid, εγγύηση πτήσης επιστροφής καθώς και έξοδα ξενοδοχείου και θεραπείας.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για μια εβδομάδα στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων TUI Blue Atlantica Mare Village στην Κύπρο με πτήση από τη Βιέννη στις 23 Οκτωβρίου 2021 και all-inclusive από 1.014 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

Οι κορυφαίοι προορισμοί

Οι κορυφαίοι προορισμοί μεσαίων αποστάσεων της TUI στις φθινοπωρινές διακοπές, έχουν ως εξής:

  • Χουργκάντα
  • Λάρνακα
  • Κρήτη
  • Γκραν Κανάρια
  • Αττάλεια

Στους προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, η κατάταξη έχει ως εξής:

  • Μαλδίβες
  • ΗΑΕ
  • Μαυρίκιος
  • Μεξικό
  • Σεϋχέλλες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook