Αυτά είναι τα παράξενα ρεκόρ που καταγράφηκαν

Ένας σκύλος με τα πιο μεγάλα αυτιά, ένα κορίτσι με τις πιο μεγάλες πατούσες και ένας άντρας που μπορεί να περπατήσει με τα χέρια του πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλον είναι κάποιοι από τους νέους κατόχους του ρεκόρ Γκίνες, οι οποίοι κατάφερνα να μπουν φέτος στη σχετική λίστα.

Η ετήσια δημοσίευση για το 2022 έγινε την Πέμπτη και περιλαμβάνει πολλά νέα ρεκόρ από ολόκληρο τον κόσμο.

Η Λου από το Πόρτλαντ του Όρεγκον κατέχει το νέο ρεκόρ για «τα πιο μεγάλα αυτιά σκύλου (που ζει ακόμη)». Κάθε αυτί του σκύλου έχει μήκος 33,98 εκατοστά.

Η Μόργκαν Πάρσλεϊ είναι η κάτοχος του νέου ρεκόρ για τη μεγαλύτερη πατούσα σε έφηβη. Έχουν μήκος 30,9 εκατοστά και αυτό σημαίνει ότι το νούμερο του παπουτσιού της είναι 45!

O Ζίον Κλαρκ από το Οχάιο μπήκε στη λίστα φέτος καθώς κατάφερε να διανύσει 20 μέτρα με τα χέρια του σε μόλις 4,78 δευτερόλεπτα. Ο Κλαρκ γεννήθηκε με το σύνδρομο Caudal Regression, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει πόδια.

Ένα ακόμη πρόσωπο στη λίστα είναι ο Πράτικ Μοχίτε από την Maharashtra της Ινδίας, που έγινε ο πιο κοντός άντρας bodybuilder, έχοντας ύψος 102 εκατοστά. Ο ίδιος ξεκίνησε το bodybuilding, θεωρώντας ότι θα τον ενδυναμώσει, ακόμη κι αν άλλοι τον θεωρούσαν «αδύναμο», σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook