Η συγκινητική ανάρτηση της επικεφαλής του συνδυασμού που κέρδισε τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

Για πρώτη φορά μετά την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, στις οποίες αναδείχθηκε ως νικητής ο συνδυασμός «Σύνθεση Ανάκαμψης», η επικεφαλής του συνδυασμού Δώρα Κυριακάκη με ανάρτησή της ευχαριστεί τους συναδέλφους της – μέλη του συλλόγου, αναφερόμενη στην προσωπική της πορεία και ειδικά στον πατέρα της.

«Η επιτυχία του συνδυασμού μας, ανήκει σε όλους τους συνυποψήφιούς μου, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη και την αγάπη τους. Είμαι περήφανη που συμπορευόμαστε σε αυτήν τη διαδρομή. Επιτρέψτε μου, όμως, να την αφιερώσω στο δικό μου ήρωα, στον μπαμπά μου, που μου δίδαξε ότι η αξιοπρέπεια, η καλοσύνη και η αλληλεγγύη είναι ανίκητες» αναφέρει η κα Κυριακάκη.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Μεγάλωσα μέσα σε μια μικρή επιχείρηση, έχοντας ως πρότυπο τους γονείς μου. Τους έβλεπα να δουλεύουν  ακούραστα, αθόρυβα, να αγωνίζονται, να αγωνιούν, αλλά και να προσφέρουν, πάντα με ανιδιοτέλεια και γενναιοδωρία.

Επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Χανιων, έχοντας το όραμα να προσφέρω κι εγώ, να βοηθήσω τους συναδέλφους μου και να παλέψω δίπλα τους για την ευημερία των επιχειρήσεών μας και τη βελτίωση της ποιότητας της εργασίας και της ζωής μας.

Η επιλογή μου αυτή αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία,γεγονός που αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα των εκλογών. Ευχαριστώ καθέναν από σας που με τιμήσατε με την πολύτιμη ψήφο σας.

Η επιτυχία του συνδυασμού μας, ανήκει σε όλους τους συνυποψήφιούς μου, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη και την αγάπη τους. Είμαι περήφανη που συμπορευόμαστε σε αυτήν τη διαδρομή. Επιτρέψτε μου, όμως, να την αφιερώσω στο δικό μου ήρωα, στον μπαμπά μου, που μου δίδαξε ότι η αξιοπρέπεια, η καλοσύνη και η αλληλεγγύη είναι ανίκητες.»


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook