Στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 43 ετών που κατηγορείται για διακίνηση ποσότητας «μαμούθ» κοκαΐνης, βάρους 4,5 κιλών, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για την αποκάλυψη της μεγαλύτερης ποσότητας κοκαΐνης που έχει ως τα τώρα βρεθεί στη Λέσβο ενδεικτική του μεγέθους του προβλήματος της χρήσης ουσιών και του προβλήματος της διακίνησης μεταξύ νέων ιδιαίτερα ανθρώπων.

Η σύλληψη της 43χρονης έγινε χθες λίγο πριν αυτή επιβιβασθεί στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η γυναίκα αυτή μαζί με έναν άνδρα 48 χρονών ο οποίος έχει αναγνωρισθεί και αναζητείται έφεραν την κοκαΐνη στο νησί με το πλοίο της γραμμής.

Ο άνδρας ελέγχθηκε και βρέθηκε με μικροποσότητα ουσιών ενώ η γυναίκα βγήκε από το πλοίο και σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ιστορικό κέντρο στις τουαλέτες του οποίου και εγκατέλειψε τη κοκαΐνη.

Εργαζόμενοι στην καφετέρια βρήκαν όμως την κοκαΐνη και την παρέδωσαν στη Αστυνομία ενώ από κάμερες του καταστήματος αναγνωρίσθηκε η γυναίκα. Η οποία και συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να φύγει από το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 48χρονη ισχυρίζεται ότι ο άνδρας ήταν ο μεταφορέας της κοκαΐνης.Η κοκαΐνη η οποία βρέθηκε ήταν κόστους της τάξης του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

(φωτο αρχείου)

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook