Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας συγχαίρει το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου για την άμεση κινητοποίηση 

Είναι γνωστό πως οι εγκαταλείψεις κουταβιών και νεογέννητων γατιών αποτελούν μάστιγα και στα Χανιά με τους εθελοντές των φιλοζωικών συλλόγων να «τρέχουν και να μην προλαβαίνουν» για να μαζεύουν τα μικρά ζώα που κάποιοι ασυνείδητοι ξεφορτώνονται σε διάφορα σημεία.

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Κίσαμο αλλά όπως γνωστοποίησε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, έγινε αντιληπτό, ενώ ακολούθησε και καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κινητοποίηση των αστυνομικών για να βρεθούν οι δράστες.

Δείτε τι αναφέρει η κα Μπομπολάκη:

«Σύμφωνα με την καταγγελία οι δράστες επιβαίνοντες αυτοκινήτου άνοιξαν την πόρτα  και παράτησαν στο δρόμο τα 5 κουταβάκια. Στην παρατήρηση  του αυτόπτη μάρτυρα  γιατί το κάνουν αυτό μάρσαραν και έφυγαν.

Ο μάρτυρας  ενημέρωσε άμεσα τον Διοικητή του Α.Τ. Κισσάμου ,ο οποίος  αν και αργά ,οργάνωσε  την επιχείρηση σύλληψης των δραστών. Ο κ. Χατζης δε παύει να μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα στις υποθέσεις κακοποίησης ζώων δρώντας άμεσα , αποτελεσματικά και με πλήρη επαγγελματικότητα .

Τα κουταβάκια φιλοξενούνται.

Για άλλη μια φορά τον συγχαίρουμε  για το παράδειγμα που δίνει, που ναι μεν είναι αυτονόητο αλλά  δυστυχώς για μια πολύ μεγάλη κατηγορία αστυνομικών δεν είναι .

Είναι δε από τους ελάχιστους πάλι που όχι μόνο συνεργάζεται άψογα με τους φιλοζωικούς συλλόγους αλλά και επιδιώκει την συνεργασία σε αντίθεση με τόσους και τόσους συναδέλφους του ,που τους έχουν έως και απέναντι 

Κατά την γνώμη δε της Ομοσπονδίας που εχει συνολική εικόνα του τι γίνεται στην επικράτεια ,συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 5 καλύτερους διοικητές αστυνομικών τμημάτων .

Η υπόθεση της εγκατάλειψης βρίσκεται σε εξέλιξη  με τους καταγγελλόμενους να αρνούνται την κατηγορία ενώ η μητέρα των κουταβιών δεν έχει βρεθεί .

Δεν διστάζουμε δε ως Ομοσπονδία να επιβραβεύουμε τους βέλτιστους και να καταγγέλλουμε αρμοδίως τους αδιάφορους  και όχι μόνο.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook